FOREO ISSA HYBRID // Tandbørste

Nattens Sanger // Boganmeldelse // Christina Bonde

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Nattens Sanger

Består af 3 bøger, her samlet i én. Besat + Skæbne + Følelse. 

Forfatter: Christina Bonde

Forlag: Mellemgaard

Genre: Fantasy

Udgivet: 2014

Antal sider: 640 sider.

Læst som: Hårdt indbundet bog, modtaget af Forlaget Mellemgaard. 


Victoria forelsker sig hovedkuls i den rige og smukke godsejer Lucas. Og før hun ved af det, befinder hun sig i en verden, hun kun har læst om. En verden som hun ikke har alt for meget til overs for. En verden som hun frygter.

Men Lucas er hendes store kærlighed, og hun vil følge ham i tykt og tyndt.

Hun havner hurtigt i en gammel intern stridighed, der kan koste hende livet. Men hun er interesseret i denne mystiske verden, og ønsker at lære mere. At lære alt. Hun vil bare være tæt på Lucas. Koste hvad det vil.

Der er fjender overalt, og det er svært at vide hvem hun kan stole på. Og hvor langt vil hun gå ?


Det er en bog om vampyrer. Det er fantasy.

Hvis du er til fantasy, skal du helt sikkert læse denne bog, for så er du klar til en verden med vampyrer. Christina Bonde skriver spændende, og det er faktisk meget lærerigt at læse om disse vampyrer hun skriver om. Hvis man er nysgerrig, bliver man guidet, og fortalt det man har brug for at vide.

Jeg er ikke til vampyrer. Jeg er vidst slet ikke til fantasy. Men så lærte jeg det.

Jeg havde længe gået og kigget på de her 3 bøger fra Christina Bonde, og haft stor lyst til at læse dem.

Jeg har kæmpet mig igennem den første del af bogen, og blev næsten færdig med “Besat”. Men jeg må altså kapitulere, og sige at det ikke er mig. Det fanger mig ikke. Og jeg tror simpelthen det er fordi jeg slet ikke kan overskue at der er en anden verden. At der skulle være en verden hvor vampyrer eksisterer. Der er hele tiden noget andet der fanger mig. Noget andet der er mere spændende. Og jeg synes faktisk det er irriterrende, for jeg hader at give op. Men her mødte jeg min overmand. Jeg kan ikke læse om vampyrer. Bum.

MEN – hvis DU kan læse om vampyrer, er jeg sikker på at denne her er noget for dig.


Bogen er modtaget med henblik på anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som jeg synes passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt ærlige mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREO ISSA HYBRID // Tandbørste