Mærket - Af psykopatens spind // Boganmeldelse // Susanne Lykke

Papirprinsessen // Boganmeldelse // Erin Watt

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Papirprinsessen

Forfatter: Erin Watt –  Alias Elle Kennedy og Jen Frederick

Forlag: Flamingo Books

Serie:  The Royals

Genre: Kærlighed

Udgivet: 20. Juni 2017

Antal sider: 324

Læst som: Papirbog, modtaget fra Flamingo Books.


17-årige Ella bliver kaldt til skolens kontor – og hun ved ikke hvorfor. På kontoret står der en mand og taler med rektor. Hun kender ikke manden, men han påstår han kender hende. Han vil have at hun tager med ham, for han kender hendes far.

Ella er helt alene i verden. Hun kæmper for overlevelse. For at få mad på bordet, tøj på kroppen, og klare sin skole, bliver hun nødt til at strippe.

Hendes mor er død, og hun har aldrig kendt hendes far.

Den stenrige Callum, tager hende med, og hun møder hans 5 teenage drenge. 5 unge fyre, der ikke værdiger Ella et blik. Hvad skal hun her, og hvorfor er det pludselig vigtigt, at de behandler hende ordentligt ?

“Næste morgen ser jeg Reed stå i indkørslen og læne sig op ad Eastons truck. Han er iført sneakers, lange træningsshorts og en ærmeløs t-shirt, og han er lækrere, end det burde være tilladt for sådan et røvhul at være.  Jeg ser mig omkring, men den sorte bil er ikke at se nogen steder.

“Hvor er Durand?”  

“Har du tænkt dig at tage til bageriet?”      

“Har du tænkt dig at brænde det ned til grunden, så jeg ikke kaster skam over Royalnavnet ved at arbejde der?”  

Han brummer irriteret. Jeg brummer tilbage. “Nå?” mumler han.  

Jeg skuler til ham. “Ja, jeg har tænkt mig at tage på arbejde.”

“Jeg skal til footballtræning, så hvis du vil køre med, må du hellere sætte dig ind, ellers kommer du til at gå.”

Han åbner døren passagersiden og tramper rundt om bilen til førersiden” “

Den ældste af brødrene er ham der styrer de andre. Og han har bestemt at de ikke kan lide Ella. Så det kan de andre naturligvis heller ikke.

Nu får Ella mad hver dag, og hun går i skole. Ydermere bliver hun faktisk betalt for det. Hun får penge hver måned, og lovning på et større beløb, hvis hun gør skolen færdig. Men (næsten) ingen på skolen bryder sig om Ella, for der går allerede rygter om hende.

“Han sætter sig ved siden af mig og kører kluden rundt og rundt i mit ansigt, ned over min hals og ud på skuldrene. Det føles vidunderligt. “Nå? Hvad ville du kalde mig i stedet for?” Jeg åbner munden og siger: “Min” “

Reed, som er den ældste bror, kryber ind under huden på Ella. Selvom hun selvfølgelig godt ved, at hun ikke skal få følelser for en Royal… Men han er altså mega lækker. Og hendes nye bror.

Jeg havde lid svært ved at komme igang med bogen. Den var lidt kedelig i starten synes jeg. Men da jeg nåede godt 50 sider ind i bogen, var jeg til gengæld fanget. Og de første sider er vigtige at få med, det kan jeg sagtens se nu. Så du må ikke springe dem over. Det er vigtigt at kende Ella’s baggund, for at forstå bogen. Og når man først er inde i bogen, kan man ikke få nok. GLÆD DIG til at læse den.

Jeg er vild med skrivestilen, og jeg tænker at det er fordi jeg i forvejen elsker Elle Kennedy <3 Hvis du kan lide de bøger Elle Kennedy skriver, vil du også kunne lide Papirprinsessen.

Jeg er helt sikkert klar til den næste Royal, der udkommer til november og hedder Askeprinsessen. Jeg kan se den handler om Reed, og jeg glæder mig allerede.

5 ud af 5 hjerter fra mig. 

 


Bogen er modtaget som gave fra Flamingo Books. Det er altid min helt ærlige og uforbeholdne mening du får. Jeg er ikke blevet bedt om at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg blogger fordi jeg kan lide det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærket - Af psykopatens spind // Boganmeldelse // Susanne Lykke