Love Is War 1 + 2 // Boganmeldelse // R.K. Lilley

Goodiebox // Juli 2017

Reklame


Goodiebox

Summer fling


Så var der allerede lækkerier igen. Synes godt nok det gik hurtigt fra juni måneds box og til juli. Men det er garanteret fordi jeg har været væk hjemmefra i 14 dage, at tiden bare er fløjet. Goodiebox kan du tilmelde dig lige her, hvis du får lyst til at forkæle dig selv med en box med overraskelser hver måned. Det koster 169,- incl. levering. 

Læs mere om den her.

Hvis du skriver Goodiebox i søgefeltet her på bloggen, kommer de boxe op, som jeg har anmeldt. 

Lad os se på juli måneds goodiebox.Mesauda Definitive Mascara. Vejl. uds.pris 99 kr. Full size.

Jeg elsker mascara. Og elsker at prøve nye. Jeg er sart. Jeg ved hvad jeg kan lide. Den skal både give længde og volumen. Om sommeren gør jeg ofte ikke andet, end at tegne bryn op, og bruge mascara. Og så må man godt kunne se at der er vipper. Jeg glæder mig til at se om denne lever op til  mine forventninger. (Overvejer forøvrigt ofte at få et lash lift – er der nogle af Jer der har prøvet det, og kan anbefale det ? )

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask. Vejl. uds.pris 425 for 8 stk. Her er 1 stk.

Uh ja, den glæder jeg mig til at bruge. Jeg læser lidt for mange historier (det er ikke bøger men fan fiction fåsds…) for tiden, og kommer lidt for sent i seng. Så lidt ekstra forkælelse med luksus til huden omkring øjnene, ved jeg vil gøre underværker. De plejende patches sørger for at dulme hævede øjne, modvirke mørke rande og udglatte huden. (Note to self – husk at fjerne papirer på begge sider inden de bruges..)

ModelCo Instant Brows. Vejl. uds.pris 115 kr. Full size.

Jeg er altid på udkig efter nyt til brynene, og jeg elsker at prøve nye produkter. Med denne brynpen fra australske ModelCo kan du tegne brynene op, eller fylde dem helt ud, hvis du mangler volumen. Konsistensen er cremet, og du kan spidse den efter behov. Den har heldigvis også den uundværlige børste i enden, som jeg altid bruger, både før og efter optegning. 

Ilse Jacobsen Sun-Seaweed Face Cream SPF 15. Vejl. uds.pris. 145 kr. 50 ml. Full size.

Jeg er ikke god ud i solcreme. SåErDetSagt. Jeg ved godt det er dumt… Og jeg burde. Jeg gør det når jeg er på ferie. Ihvertfald de første mange dage.. Min pande får dog hver eneste dag. Jeg har pigmentforandringer i panden, så snart solen titter frem, så der er jeg begyndt at bruge hele tiden. Denne dufter rigtig dejligt, og fedter ikke.

Naobay itality & Shine Shampoo. Vejl. uds.pris 185 kr. 200 ml. Full size.

Jeg er ikke fan af Naobay! Og jeg har aldrig været det. Vi har fået SÅ mange produkter i boxen gennem tiden. Jeg synes det har en helt forfærdelig duft, og jeg ved allerede (inden jeg har duftet til denne her…) at jeg ikke kommer til at bruge den. Sorry to say. Men der står godt nok at den dufter af citrus, så måske jeg alligevel skal give den et forsøg. Den indeholder risprotein og fugtgivende aloe vera, og så er den uden sulfater og silikone. Den er vegansk og indeholder 99 procent naturlige ingredienser. (Og lur mig – om det ikke er derfor jeg ikke er fan 😉 ) 

Weleda Nail Care Pen. Vejl. uds.pris 99 kr. Full size. 

Den er lækker ! Den er nem at have med. Nem at bruge. Fylder ingenting. Jeg elsker negleoliepenne. Jeg har haft et dusin forskellige, med forskellige dufte gennem tiden. De er nemme at dosere, og man kan have en med alle vegne. Weleda har lækre produkter, så jeg ved med garanti, at jeg kommer til at have denne med mig overalt. Med et enkelt twist, får du en nærende blanding af naturlig voks, olie fra granatæblekerner og sheasmør frem på pennen, som du hurtigt og nemt kan påføre på neglebåndene.

Og så har vi fået sådan nogle fine stickers med. Man kan sætte dem på alting. Eller man kan gemme dem fordi de er fine. Jeg synes de er fine, og jeg er især vild med læbestiften, munden, goodieboxen og mærket og selve børsten. Men om jeg lige får dem sat op nogle steder, ved jeg ikke.  


Goodieboxen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg føler passer ind i bloggens tema, og det er altid min helt ærlige, og uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Is War 1 + 2 // Boganmeldelse // R.K. Lilley