Depend 7-Day // Riviera Glamour // Summer 2017

Bossman // Boganmeldelse // Vi Keeland

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Bossman

Forfatter: Vi Keeland

Forlag: Love Books

Genre: Kærlighed/flirt/følelser/erotik

Udgivet: 30. Juni 2017

Antal sider: 375

Læst som: Papirbog – modtaget fra Lindhardt & RinghofReese møder helt tilfældigt Chase, en dag hun er på date. Han overhører hende ringe til en veninde, og det ender med at Chase og hans date… sætter sig over til Reese og hendes date, hvor de spiser. Her finder han på en helt utrolig historie, om at de kender hinanden fra gamle dage, og Reese spiller selvølgelig bare med.

Hun starter på nyt job. Hvem mon chefen er…

Så starter historien om at Chase jagter Reese. Han vil have hende – koste hvad det vil. Reese er dog ikke så nem at få med på idéen. Hun har før brændt nallerne ved at indlade sig med en fra jobbet, og den fejl gør hun ikke igen.

“Du er fyret,” stønnede han og begravede ansigtet i mit hår. “Du er så fucking fyret.”

Imellemtiden forsøger Reese at date. OG så har hun prøvet at finde frem til Chase på de sociale medier. Og da hun vil gemme et billede af ham – bare fordi.. – får hun det tilfældigvis op som baggrund på computeren… Det ser hendes date en dag, og hun bilder ham ind at det er hendes fætter. Derfor er det lidt sjovt, da de tilfældigvis støder på Chase… Og daten kan kende ham..

“Få den våde skjorte af, inden jeg hjælper dig af med den midt på kontoret for åbne persienner”

Den er sjov. Den er romantisk. Den er sexet. Den er sød. Den er hjerteskærende. Og hot. Hele følelsesregisteret kommer du igennem. Chase er så fuld af sjov, og kan de skøreste historier. Så man sidder tit og griner højt mens man læser. Men man får også følelserne helt uden på tøjet, når man læser deres historier. Man bliver forelsket i Chase. ! Og til slut BAM! Så løber tårerne ned ad kinderne. På den gode måde – skal det dog siges.

Jeg er vild med Vi Keeland’s måde at skrive på, og jeg håber sådan at der bliver udgivet nogle flere på dansk. Jeg er ikke færdig med at læse hendes bøger (“foråsidetsånn”) Om ikke andet, må jeg læse på engelsk 😉

Bossman får naturligvis 5 ud af 5 hjerter <3 <3 <3 <3 <3 


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg blogger fordi jeg har lyst. At læse er min store interesse, og det passer derfor ind i bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7-Day // Riviera Glamour // Summer 2017