Lyset vi mistede // Boganmeldelse // Jill Santopolo

Løgn og lykke // Boganmeldelse // Maya Banks

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Løgn og lykke

Forfatter: Maya Banks

Forlag: Harper Collins Nordic

Genre: Kærlighed/erotik

Serie: 1. bind ud af 3, om brødrene Chrysander, Theron og Piers Anetakis.

Udgivet: 1. September 2017

Antal sider: 174

Læst som: Papirbog modtaget fra Harper Collins Nordic.


Løgn og Lykke, Maya Banks, Harper Collins Nordic, Boganmeldelse Løgn og Lykke af Maya BanksMarley er gravid, og hun har samtidigt hukommelsestab. Hun er blevet bortført, og først fundet efter et par måneder. Da den rige hotelejer Chrysander Anetakis, hører om det i fjernsynet bliver han bleg. Det er nemlig hans ekskæreste, som han ikke har set siden den aften han nærmest smed hende ud af sin lejlighed. Han havde netop opdaget, at hun var gået bag hans ryg, og havde solgt en af hans forretningshemmeligheder.

Da Marley vågner op igen, lader han som om de er forlovet, og vildt forelskede. Marley husker naturligvis ingenting, men hun kan ikke forstå hvorfor han indimellem virker kold overfor hende, og hvorfor hendes brødre ikke bryder sig om hende.

Chrysander’s assistent Roslyn, bryder sig heller ikke om hende, og det er til gengæld fuldstændig gengældt fra Marley’s side. Roslyn kommer brasende på nærmest alle tidspunkter af døgnet. Endda ud til den ø, hvor Chrysander har taget Marley med ud på, for at hun kan få lidt ro. Men Marley kan godt se hvad det er Roslyn pønser på..

Men lige pludselig får Marley hukommelsen igen. Og hun bliver både fortvivlet, vred og rigtig ked af det. For sandheden går op for hende, som den også gør for Chrysander.. Dog på hver deres måde.

Bogen får en drejning, som måske ikke alle lige har set komme. (Jeg havde luret det helt i starten 😉 Fortæl mig om du også lurer det 😉 )

Jeg synes egentlig bogen er rigtig fin. Men det er som om der mangler en smule for at jeg er rigtig fanget. Den er ikke så lang, og derfor rimelig hurtig at få læst. Historien er rigtig fin, og der er mange finurligheder med. Der er også en del hede scener, og det skal man selvfølgelig lige være forberedt på, hvis man ikke er til det.

Bogen får 4 ud af 5 hjerter. Den fanger mig ikke helt desværre.

 


Bogen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyset vi mistede // Boganmeldelse // Jill Santopolo