Give Away på Facebook // OGX Argan Oil Of Morocco.

Essence Makeup // AW 17/18

Reklame

Essence er et mærke jeg har kendt i virkelig lang tid. Jeg har før købt det i Tyskland, når vi var ved grænsen og fylde bilen med sodavand (og chokolade…). Men nu har de altså det skønne og prisvenlige makeup i både Føtex og Bilka. Det er jeg vældig fan af.. OG så elsker jeg simpelthen bare prisen.Essence, Essence AW 17, Nyheder, Essence Makeup, ALLE kan være med når det handler om Essence. Og deres udvalg er så bredt, at der er noget for enhver smag.Essence Makeup, Essence AW 17, EssenceDeres nye kollektion her til efterår og vinter er allerede i butikkerne nu. Men jeg vil lige vise Jer lidt af dem, selvom jeg ikke har nået at lege så meget med det hele endnu. Men mascaraen er virkelig lækker, highlighteren skøn skøn skøn, og læbestiften er cremet, lækker og holdbar. Og så ved jeg at lakkerne er gode. Her er metalliske nyheder der er helt nyt for mig – på læber og øjne i hvertfald. Det bliver spændende at prøve. Essence Makeup, Essence Holo Highlighter, Essence AW 17/18Essence Makeup, Essence Læbestift, EssenceEssence Makeup, Essence, Essence AW 17/18Essence Makeup, Essence, Essence AW 17/18Her er lidt af de nye produkter, dem jeg har fået sendt til anmeldelse. Jeg kommer til at lege rigtig meget med dem i nærmeste fremtid, så jeg får dem swatchet, prøvet på, testet og hygget med. Men nu har I en pejling på hvad der ligger og venter derude. God fornøjelse.


Produkterne er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away på Facebook // OGX Argan Oil Of Morocco.