Kollision // Boganmeldelse // Gail McHugh

Depend Cosmetic // o2 Autumn 2017 // Dark Beauty


Reklame


Dark beauty fra Depend Cosmetic er altså at finde i butikkerne nu – Matas, Magasin og Salling – 29,30 pr. stk. I Matas er der 4 for 100 netop nu.

Jeg er bagefter – virkelig bagefter. Så her får I billeder af selve lakkerne. Jeg får dem swatchet – spørgsmålet er bare hvornår. Der dukker hele tiden enkelte swatches af dem op på instagram, så der kan I altså følge med i dem.

Men for at I ser hvad der er at få, er her ihvertfald lige et par billeder. Depend Cosmetic, Depend, Depend Autumn, Dark Beauty, Depend Dark Beauty, Dark Beauty Swatches, I denne kollektion er der både mørke og lyse farver. De lækre mørke – er jo nogle der er super skønne at bruge på netop denne årstid. Men der er også de lyse med som man altid kan bruge altid. Og den smukke orange der – perfekt til halloween. Lakkerne i denne kollektion hedder fra 525 til 536 – spørg endelig hvis der er nogle du vil vide mere om.


Produkterne er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og jeg skriver om det jeg føler passer ind i bloggens tema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kollision // Boganmeldelse // Gail McHugh