IDUN Minerals

Kollision // Boganmeldelse // Gail McHugh

Reklame


Boganmeldelse


Kollision, Gail McHugh Kollision, Flamingo, Flamingo Books, Flamingo Kollision, Anmeldelse, Boganmeldelse


Forfatter: Gail McHugh

Titel: Kollision

Forlag: Flamingo Books

Genre: Kærlighed/Forelskelse/Parforhold/Venskab

Serie: 1 ud af 2 – Nr. 2 hedder PULS og udkommer 11. Oktober. 

Udgivet: 15. September 2017

Antal sider: 333

Læst som: Papirbog, modtaget af Flamingobooks.dk


Flamingo Books, Flamingo, Kollision, Gail McHugh, Kollision Gail McHugh, Flamingo Kollision, Anmeldelse, BoganmeldelseEfter sin mors død, rejser Emily til New York hvor hendes kæreste Dillon bor.  Hun flytter ind hos sin veninde Olivia, som bor der i forvejen. Emily og Dillon har kendt hinanden i et år, og de mødtes igennem Olivia og hendes bror, som er venner med Dillon.

Den allerførste dag på hendes nye arbejde, bliver hun mødt af en udfordring. Da budet har sagt op, indvilliger hun i at aflevere en bestilling hos en af de faste kunder. Det hun ikke ved er, at den faste kunde er virkelig lækker.

“”Hold op. Jeg må ikke tænke mere på mr. Høj, Mørk og Seriøst Sexet”. Emily trak elastikken ud af håret. “Desuden elsker jeg Dillon. Mr. Høj, Mørk og Seriøst Sexet må komme en anden kvinde til gode”. Okay, Okay”. Olivia lo dæmpet. “Men i det mindste ved du, at du har en reserve.””

Første gang hun møder Gavin, kan hun næsten ikke trække vejret. Gavin prøver allerede her at invitere hende ud til middag, hvilket hun selvfølgelig ikke kan. Da hun kommer hjem er Dillon allerede i hende og Olivias lejlighed, og det er meningen de skal hygge sig i aften. Men Dillon skal (igen) til forretningsmiddag. Og det er ikke første gang denne uge.

En dag da de tager i byen, både Dillon, Emily, Olivia og hendes bror, møder de… selvfølgelig Gavin. Og det viser sig, naturligvis, at han også er en del det slænget.

Herefter er det bare showtime. Gavin vil have Emily – koste hvad det vil. Emily elsker virkelig Dillon. Olivia hader Dillon af et godt hjerte, og forsøger at fryse ham ud så snart hun kan. Både Emily alene, og Emily og Dillon møder ved flere lejligheder Gavin, da de jo er venner. Og det bliver sværere og sværere for Emily at stå for Gavins charme.

Bogen slutter med den største cliffhanger, jeg har læst (i nyere tid…) Derfor er det jo vanvittig dejligt at PULS – som er efterfølgeren til Kollision, allerede udkommer d. 11. Oktober. Yes – jeg er hooked, og glæder mig til at læse den.

Jeg havde lidt svært ved at få startet op på den. Den fangede mig ikke fra side 1. Men hvor er jeg glad for at jeg fortsatte, selvom den ikke lige var i høj kurs de første par dage. Jeg synes Gail McHugh skriver rigtig godt, og jeg er vild med måden at skifte hovedperson på. Det er ikke sådan at de har hvert deres kapitel – det skifter hele tiden, og det synes jeg er virkelig fedt. Man sidder ikke og venter på hvad den anden nu synes, og først kan læse om det i det næste kapitel. MEN man vil gerne læse næste kapitel 😉 For man bliver fanget i hendes historie. Og man føler en masse blandet. Det kan jeg li.

Den får 5 hjerter ud af 5. Også selvom den var en slow starter. Til gengæld slutter den med bravour.Kollision, Flamingo, Flamingo Books, Kollision Flamingo Books, Gail McHugh Kollision, Boganmeldele, Anmeldelse, Boganmeldelse Kollision


Bogen er modtaget til anmeldelse fra Flamingo Books. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg finder passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDUN Minerals