Depend Cosmetic // o2 Autumn 2017 // Dark Beauty

Archers Stemme // Boganmeldelse // Mia Sheridan

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Archers Stemme

Forfatter: Mia Sheridan

Forlag: Love Books

Genre: Kærlighed

Udgivet: 9. Oktober 2017

Antal sider: 384

Læst som: Papirbog, modtaget fra Lindhardt og Ringhof


Archers Stemme, Boganmeldelse, Bøger, Boganmeldelse Archers Stemme, Love Books, Lindhardt og Ringhof, Mia Sheridan, Da Bree på tragisk vis mister sin far, flytter hun til den anden ende af landet – til byen Pelion. Hun vil starte på ny. På en frisk – hvor ingen kender hende. Hun forlader det hele lidt hastigt, og når faktisk ikke at fortælle hendes venner at hun har tænkt sig at blive en periode. Men hunden tager hun med sig. Hun flytter ind i et tomt hus, der er møbleret, og får ret hurtigt job som servitrice.

En dag støder hun tilfældigvis (helt bogstavelig talt..) ind i byens weirdo..

Archer bor alene i et stort hus omkranset af højt plankeværk. Der er ingen i byen der taler til ham – nok nærmere om ham. Han har ikke været ude af huset – eller haven i mange år. Ingen bemærker ham. Men det gør Bree.

Han er utilnærmelig, men lige så stille kommer Bree ind på livet af ham.

Men så kom min mor over og tog stofstykket ud af hænderne på mig og vendte det om – og lige der befandt sig et mesterværk. Hun kunne godt lide fugle. Jeg husker billedet – det var en rede fuld af unger, fuglemoderen var lige kommet tilbage. Nogle gange mindes jeg  de små stofsykker, når livet føles virkelig rodet og svært at forstå. Jeg forsøger at lukke øjnene og tro på, at selvom jeg ikke  kan se den anden side lige nu – og den side, jeg ser, er grim og rodet – så er der ved at danne sig et mesterværk af alle de knuder og løse tråde. Jeg forsøger at tro på, at der kan komme noget smukt ud af noget grimt, og at jeg på et tidspunkt finder ud af, hvad det er. Du hjalp mig til at se mit eget billede, Archer. Lad mig hjælpe dig til at se dit.”

En dag bliver hun ringet op – der er brug for at hun kommer hjem! Men nu er Bree lige faldet til, så hun har ikke særlig meget lyst til det.

Hun får hjælp af sine venner. Og af Archer.

En helt fantastisk rørende og smuk bog. Om kærlighed, sorg, forelskelse, og en lille smule om sex.. I detaljerede ord. (Så er du advaret, hvis ikke du vil læse om det) – Men det kan du jo springe over – det ødelægger ikke historien for dig 😉 Men det er flot fortalt – smukt. En historie om at være anderledes – og alligevel passe ind. Om at alt ikke er som det umiddelbart ser ud.

Mia Sheridan skriver fængslende og let. Vi læser det med Brees øjne, og med Archers. Det skifter – men det er ikke forvirrende. Vi kommer med tilbage i fortiden, og hører om deres liv og familier. I starten kan den virke lidt forvirrende, fordi vi ikke ved hvorfor tingene sker – men det får vi at vide, lidt efter lidt.

Der er 5 hjerter ud af 5 fra mig <3Archers Stemme, Boganmeldelse Archers Stemme, Mia Sheridan, Love Books, Lindhardt og Ringhoff, Anmeldereksemplar,


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens tema. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // o2 Autumn 2017 // Dark Beauty