Archers Stemme // Boganmeldelse // Mia Sheridan

CKE Beautysystem // Make Up Factory


Reklame


Den dag jeg var i Fredericia til Beauty Messen, blev jeg stoppet af de søde folk bag Beautysystem.dk / Bella Beauty. De ville gerne have at jeg stod med et af deres produkter, fordi det passede perfekt til min kjole. Og det måtte jeg faktisk give dem ret i. Jeg sagde ja, og blev derfor fotograferet 🙂 Det var vældig sjovt. Og jeg fik heldigvis billedet tilsendt bagefter. Krummes Krummelurer, Lip-Up Super Repair Balm, CKE Beautysystem, MakeUpFactory, Make Up Factory, Beauty Messe, Bella Beauty, LæbebalsamEfter et par dage modtog jeg en skøn pakke med posten. Der var bl.a den fine Lip -Up Super Repair Balm, som jeg holdt på billedet, men også et par andre mega skønne produkter fra Make Up Factory. Lip-Up Super Repair Balm, CKE Beautysystem, MakeUpFactory Lip-Up Super Repair Balm, Beauty Messe, Bella BeautyEn palette med 4 øjenskygger. En Mascara, En lip-filler og en bøtte med pigmenter.

Alle sammen skønne produkter. Lip-balm har jeg brugt hver dag siden. Paletten 2 gange, og mascaraen også et par gange. Jeg har stadig til gode at bruge lipfiller og pigment.

Lip Up Super Repair Balm, er en vidunderlig læbebalsam. Den dufter af eucalyptus, men ikke for meget – det er faktisk kun lige når man kommer den på, at man aner duften. Den gør læberne silkebløde og smidige. Lindrer ru læber (tænker den bliver rigtig god når den danske vinter sætter ind). Har en glossy finish, som andre læbebalsam også har. Og så er den rigtig god at bruge indenunder læbestifter – især de matte af slagsen. Jeg tror helt seriøst jeg kommer til at bruge den under alle læbestifter hele vinteren igennem. Kom det på, og lad sidde mens du ordner din makeup.  Tør resterende af i en serviet, (Du ved – ligesom hvis du kysser et stykke papir 😉 )  inden du lægger læbestiften. Jeg synes det gør læbestiften super holdbar.

Den palette jeg modtog hedder Nude Meets Pink og hedder 254-85. Den har en brunlig, en lyserød, en hvidlig og en beige. Den helt lyse kan bruges under brynet som highlighter f.eks. eller i den inderste øjenkrog. Den anden lyse (beige) har jeg brugt på øjenlåget, den lyserøde lige midt på låget (nederst) og den mørke i den yderste øjenkrog. Husk at blende farverne sammen, så det ikke er så “firkantet”. Man kan blende sammen så det er helt smooth. Man kan bruge farverne alene også selvfølgelig, men det er yderst sjældent, at jeg nøjes med en enkelt farve til øjenskygge. Leg med dem, og se hvordan de passer dig. (Det gælder alle øjenskygger) Man kan bruge dem diskrete om dagen, og give den mere gas om aftenen. Men gør det der passer dig – så du føler dig godt tilpas.

Der er 10 forskellige mascaraer fra Make Up Factory hos CKE Beautysystem. Der er en til alle, og mon ikke den børste du bedst kan lide også er der? Den jeg har modtaget hedder Non-smudge. Den smuldrer ikke i løbet af dagen, eller giver dig pandaøjne hvis du bliver fanget i en regnbyge.  Den giver en intens sort farve, og omkranser hver enkelt vippe for et intensiveret look, og tilpasser sig formen til dine vipper. Den fjernes med varmt vand på en vatrondel. Den holder hele dagen, lige meget hvilket miljø du befinder dig i.

Pigmenter er blevet virkelig in. Det er en intensiv farve du kan bruge til f.eks. øjenskygge. Du skal lægge en base, eller primer først, for at få det til at holde, og så vil den give et virkelig fedt look. Den jeg har modtaget hedder Pure White

Det er løst pudder lavet af højt koncentrat af perlemorsfarvet pudder. Den kan også bruges til at komme ovenpå din læbestift, eller for at highlighte dine kraveben, eller andet du ønsker at få highlightet. Den er nem at påføre med fingrene, eller en pensel hvis du foretrækker det. Du kan påføre i flere lag, eller blande forskellige pigmenter til den farve du ønsker. Der er så mange muligheder i dag, at det bare er at gå igang med at lege.

Hyaluronic Lip Filler, har jeg ikke prøvet før. Det er med hyaluronsyre og collagen, og det er som lavet til os der ikke er 21 længere 😉 Den fylder små rynker ud, og udligner dem, har en innovativ anti-aging komplex, den gør læberne silkebløde og forbedrer læbernes fugtighed, genopbygger huden og gør at læberne ser fyldigere ud. Den har en super fin duft af vanilie, er nem at påføre, og ligner bare at du har en lipgloss eller læbepomade på. Men den får din læbestift til at se mere lækker ud, når du kommer den ovenpå.

Det er nogle virkelig finde sager fra Make Up Factory, som jeg er blevet lidt forelsket i. Hvis du vil se hvad de har af lækre sager, kan du tjekke det ud her.

Du kan også følge Make Up Factory – Denmark på facebook. 

Men jeg faldt simpelthen for denne her blush den dag vi var afsted – nøj hvor er den smuk. Blush, Bella Beauty, CKE Beautysystem, Krummes Krummelurer, Beauty Messe

Men de har også lækkert hudpleje, og masser af tips og tricks. Du kan følge med på Instagram eller Facebook.


Produkterne er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 


 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Archers Stemme // Boganmeldelse // Mia Sheridan