Puls // Boganmeldelse // Gail McHugh

Goodiebox // Oktober 2017


Reklame


Girls night in


Så blev det goodiebox tid igen. Denne gang er det med hyggeprodukter. Forstået på den måde, at de giver en rigtig god anledning til at samle dine veninder og hygge igennem.

 

Goodiebox, Goodiebox Danmark, Iroha, Human + Kind, The Vintage Cosmetics Company, Balance Me, Ling, Iroha, Praha, Glasfil, Ansigtspleje, Håndmaske, Krummeskrummelurer, Goodiebox Oktober 2017 HUMAN +KIND BODY SOUFFLÉ Vejl. Uds.pris 55 kr. for 30 ml. Full size

Skøn og duftende creme, der kan bruges på hele kroppen. Den dufter af forår 😉 Så må du selv tænke dig til vejret udenfor 😉

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY Blemish Wand. Vejl. uds.pris 75 kr. Full size

Sådan én har jeg kigget på virkelig mange gange. Den kan bruges til at presse urenheder ud af huden med. Istedet for at presse med dine fingre, og risikere at der kommer bakterier, gør denne her arbejdet for dig. Man kan bruge begge ender, alt efter hvad det er du vil. Jeg glæder mig til at få den prøvet. Kender du den?

BALANCE ME BB Natural Perfection Cream spf25. Vejl. uds.pris 299 kr. for 40 ml.  Her er 10 ml.

Jeg tror jeg har utallige produkter fra Balance Me i skuffen. Helt generelt bryder jeg mig ikke om duften. og det gør jeg heller ikke med denne. Beklager… Jeg kan ikk komme noget i ansigtet som jeg ikke bryder mig om duften af. Det er ellers en BB creme, og dem elsker jeg. Huden bliver ensartet og alligevel naturlig at se på. Den udjævner rødme og  beskytter samtidigt med spf25.

LING Dal Moisture Emulsion. Vejl. uds.pris 599,- ror 118 ml. Her er 30 ml. 

Her får du fugt, serum og toner i én. Bruges under din alm. ansigtscreme. Brandet er fra Ney York, og er et produkt som har mange kendte tilhængere. Det har kinesisk hudplejetradition og Hollywoodglam. Jeg er ikke fan af kinesiske produkter.. Jeg ved ikke hvorfor, men tror bare det er fordi det er Kina.. ligesom. Men rigtig mgange er begyndt at blive tilhængere af hudpleje fra Kina.

IROHA Hand Mask Gloves Repair. Vejl. uds.pris 59 kr. Full size.

Jeg er fan af IROHA. Og en håndmaske er altid i høj kurs herhjemme. Især i denne tid, hvor det skifter imellem kulde og 15 g. (Det er virkelig belastende..) er det lidt hårdt for hænderne. Du skal have masken på i ca. 15-20 min. Og bagefter kan du gnide overskydende produkt ind i huden.  Der er 2 forskellige masker i omløb, så det kan være forskelligt om du har fået med arganolie eller perle. Min er med argan.

PRAHA  Fodfil Vejl. Uds.pris 111 kr. Full size.

Lækkert med en fodfil. Vi har igennem tiden fået et par af de almindelige til fingrene. Denne her er SÅ skøn. Jeg har engang ( i 2012) købt en på Fuerte Ventura… Den lå så i skabet og ventede til vi skulle hjem – her valgte jeg så ( 😉 Ironi kan forekomme..) at smide den på gulvet.. Jøsses jeg var træt af det. SÅ endelig har jeg en igen. Jeg skal dog passe på den, da jeg er en værre klovn, og tit taber ting.Goodiebox, Goodiebox Danmark, Krummeskrummelurer, Iroha, Ling, Praha, Balance Me, Human + Kind, The Vintage Cosmetics Company, Goodiebox Oktober 2017Det er nok ikke den box jeg har været gladest for, for å si det sånn.. Vi har fået virkelig mange produkter fra Balance Me igennem tiden, og også fra Human+Kind. Og det kunne bare være fedt at prøve nogle andre. Men hvis du er ny i Goodieboxverdenen, har du jo ikke en masse, ligesom jeg.

Men skulle du være interesseret i at modtage en månedlig forkælelsesbox – kan du tjekke det ud her. Blive medlem her.

Du kan søge på bloggen øverst til højre – på Goodiebox – så kan du se de boxe jeg har modtaget. Boxen koster 169 kr. om måneden, incl. levering.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på Goodiebox.dk – kan du være heldig at vinde 3 måneders abbonnement.

Ved du i øvrigt, at de indimellem lancerer en limited edition box, i samarbejde med forskellige lækre brands? Se her hvad der har været igennem tiden.  


Boxen er modtaget til test/anmeldelse. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puls // Boganmeldelse // Gail McHugh