Depend Cosmetic // Across The Universe // o2 Minilak Efterår 2017

Mavala

 


Reklame


Mavala har virkelig mange produkter til dine negle. Alt efter om det er fordi dine negle er tynde og flossede. Knækker. Du bider dem ;(, Om det er dine neglebånd der er tørre, eller hvad det er. Du kan købe det hele i Matas, eller på Matas.dk.Mavala, Mavala negleprodukter, Negleprodukter, Mavala i Matas, Matas, Jeg har fået tilsendt nogle produkter til test, som jeg har skrevet lidt om.

Mavala Mava Strong Underlak – koster 114,95. Det er en styrkende underlak der forstærker og beskytter hvis dine negle er flossede og bløde.  Du bruger den helt almindeligt under din neglelak.

Mavala 002 underlak 99,95. Det er en dobbelt-beskyttende underlak, som beskytter neglen og forlænger neglelakkens holdbarhed.

Mavala Nailactan Neglecreme 114,95. Det kan man kalde neglenes natcreme. Den tilfører fugt og næring til tørre og ødelagte negle. Den modvirker samtidigt tørhed og øger neglenes smidighed, samt stimulerer den nye negls vækst. Og du kan bruge den så mange gange om dagen som du har lyst til, eller som neglene trænger til 😉 Og ihvertfald inden sengetid, så det har rigtig god tid til at få lov at virke.

Mavala Mavapen Neglebåndesolie 99,95. Fin pen (som en tusch) med nærende olie. Den holder dine neglebånd bløde og smidige, og modvirker at de revner og bliver hårde..  Og så er den bare supernem at have med. Den fylder ingenting i tasken – ved sengebordet – på arbejdspladsen. Den kan du også bruge ligeså mange gange du har lyst til 😉 Den føles og mærkes ud som en tusch.

Mavala Stop Neglebidning 99,95. Ja – det siger næsten sig selv – men den modvirker neglebidning (og sutning på fingrene…) pga. dens bitre smag. Den kan bruges alene eller ovenpå neglelak. Se det var en ny oplysning til mig at den kunne det. Men vi har brugt den herhjemme for nogle år tilbage, da min yngstemand bed negle. Og det hjalp.. Det tog faktisk ikke så lang tid før han var stoppet, og han bad selv om at få det på.Mavala, Mavala Negleprodukter, Neglepleje, Matas, Mavala NegleplejeUdover disse, har Mavala en lang række andre produkter til at pleje og nære neglene. Og derudover er der jo også de fine og smukke lakker.

Hvis der er nogle af produkterne du har lyst til at vide mere om er du, som altid, velkommen til at spørge.


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // Across The Universe // o2 Minilak Efterår 2017