Pagten // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld

L.A.Q Shield // Gellack // Billigvoks.dk


Reklame


 

L.A.Q Shield, Gellack, Billigvoks, Anmeldelse, Billigvoks har sendt mig et rigtig fint sæt, til at lave smukke og holdbare negle. L.A.Q Shield, er et gellack system der kræver en base, en lak og en topcoat, og at det hærdes i en lampe.Jeg har haft 2 veninder til at prøve denne lækre omgang. (Og der er flere der har lyst til at prøve – det er skønt)

De lakker jeg har fået, er super nemme at have med at gøre. Det er ikke en tyk lak, den er lige tilpas. Penslen er god at holde ved, og lakken lægger sig pænt på neglen når man bruger den. Det samme gælder både basecoat og topcoat.

Før man begynder skal man bruge den der hedder Prepare Cleanser – jeg er ret overbevist om, at man kan bruge andet, hvis man har det, og er vant til at have med lignende produkter at gøre. Der fulgte også en Take it Off med i pakken, men pigerne har ikke været her, da det skulle fjernes, så det har jeg ikke fået prøvet desværre.

Det vigtigste at huske på mens man er igang, er altså at topcoaten skal have længere tid end base og farve!

Før man går igang, er det en god idé at skubbe neglebåndene lidt på plads. Man skal gøre det stille og roligt og ikke voldsomt. Faktisk er det en rigtig god ide, helt generelt, at gøre det når man er i bad /eller lige kommer ud 😉 Da er neglebåndene nemlig bløde og medgørlige. Efter du har skubbet neglebåndene, skal du buffe neglene LET med den medfølgende buffer. Vær forsigtig, men kom samtidigt helt ud i siden. Denne her buffer er lidt “klodset” og kan være svær at få ud i kanterne, men man kan købe andre der er mere medgørlige, ellers kommer det med øvelse. Til slut kommer du Prepare på en vatrondel, og tørrer neglene over inden det er tid for basecoat. Lad være med at preppe begge hænder på en gang, tag blot den du skal arbejde med først.

Basecoat lægges naturligvis i det første lag, for at udjævne neglens overflade, og få lakken til at binde. Den lægges i et tyndt lag, og husk for himlens skyld – at det ikke må komme ned og røre neglebånd og hud. Det er bedst at påføre på én hånd ad gangen, da det er nemmest at styre. Efter du har lagt på alle neglene (Eller vent med tommelfingeren – læs længere nede hvorfor) skal de ind i maskinen i 30 sek.

Farven skal påføres i et tyndt lag. Du kan sagtens lægge flere lag, efter hvert lag har fået 30 sek. i lampen. 2-3 lag vil ofte være at foretrække. Du må ikke lægge i et for tykt lag, da det kan gøre at lakken krymper/krøller – og ikke vil være hærdet ordentligt på de 30 sek. Så hellere en extra omgang og i lampen igen.

Når du er tilfreds med farven skal du slutte af med topcoat. IGEN et tyndt lag. Når den har fået 2 x 60 sek. er alle lagene tørre, og du kan røre ved neglene. DU MÅ IKKE røre ved neglene imellem lagene, eller efter du har tørret af med prepare.

Lampen der følger med er virkelig nem og handy, og fylder ikke ret meget. Desuden er den også rigtig god hvis du vil have gellack på tæerne. Den er nemlig åben for neden, så du kan få fødderne ind. Jeg synes faktisk den er pæn at se på.

På lampen sidder der en stor knap – når man trykker en gang, vil den lyse i 30 sek. Og trykker du 2 gange, lyser den i 60. MEN (det er så smart..) Når du sætter hånden ind i lampen tænder den af sig selv! Men der er så ikke tid på. Så du bliver nødt til at trykke på knappen en enkelt gang ved både basecoat og lak – og altså 2 gange ved topcoat – SELVOM den går igang af sig selv.

Ledningen der er med er ikke så lang som jeg godt kunne ønske mig, men man kan jo sætte sig et sted så det passer. Bare husk godt med lys, da det er vigtigt at lakken kun kommer på selve neglene, og ikke på hverken neglebånd eller hud.

L.A.Q Shield er et system, jeg synes er nem at bruge, og som jeg tror at de fleste, med lidt øvelse, kan bruge. Bare vigtigt at huske at det kun skal på neglene. OG at man forsegler hvert lag. Altså, at man kommer lak ud omkring tippen. For er den ikke forseglet rigtigt, vil den begynde at skalle ret hurtigt. Inden man kommer hånden i maskinen, kan/skal man derfor være sikker på at der ikke er lak andre steder end på neglen – man kan evt. lige rette i kanterne inden. Det er for sent bagefter…

Først var det P. der var så heldig, og hun valgte at få den fine mørkerøde Warm Red lak på. Den har det smukkeste shimmer i, som er svær at fange på billeder.  Jeg fik desværre ikke taget billeder inden, men der er et billede hvor de har fået basecoat og er i lampen.Da vi var færdige og neglene skulle være tørre, var der lidt problemer med tommelfingerneglen. Den var stadig fugtig, og det var som om lakken havde løbet lidt. Vi gav den så lidt længere tid i lampen – det gjorde at den blev tør, men den så lidt smudsig ud. Dét skal klart være bedre næste gang. Måske vendte jeg også lampen forkert? (Altså ikke på hovedet… –  men måske var dioderne tættere på hende selv, og dermed ikke direkte på neglene..) Det sad så fint på i 14 dage, og hun er fan ! Har aldrig haft noget på i så lang tid, uden at det blev grimt. l.a.q shield, Gellack, Billigvoks, Warm red, L.a.q Shield Warm red, Beklager dette billede ikke er helt skarpt.. Men det var et hurtigt billede taget lige da vi fik fri fra job. Men man kan tydeligt se, at lakken har holdt helt perfekt, og at lakken bare vokser med neglen ud. Da hun skulle have lakken af, brugte hun helt alm. lakfjerner på en vatrondel, og pakkede fingrene ind i stanniol.

2. veninde i stolen var B. Hun skulle bruge den lækre pink – Neon Pink, til et outfit. Her havde jeg så lært af min fejl – og vi valgte at tage tommelfingeren for sig selv i hvert lag. Måske løber det lidt fordi tommelfingeren jo vender anderledes end de andre.. Så lige så snart der var lagt et lag – fik den 30 sek. i maskinen. Og da vi var færdige til sidst, var den ligeså fin som alle de andre negle. Det er helt sikkert fremgangsmåden for eftertiden. Til slut har de fået en omgang negleolie.

Her huskede jeg, trods alt, at tage et førbillede 😉
l.a.q Shield, L.a.q Shield Neon Pink, Billigvoks, Anmeldelse,
Se lige hvor smukt det ser ud mens det er i lampen 😀

Og den er virkelig neon pink. Så fin og lækker.
l.a.q. shield, l.a.q. gellack Neon pink, Billigvoks, Anmeldelse
B. valgte at tage hendes lak af efter et par dage, fordi der var kommet et hak/en skade i lakken. På den første negl pillede….. hun lakken af… Fyyyy. Det gør hun ikke igen, foråsidetsånn! For det så ikke ud til at neglepladen havde så godt af det..

SÅ – jeg havde givet hende nogle af de stanniol wraps med hjem, som jeg havde fået. Der skal bare lakfjerner på og så pakker man stanniolen omkring neglen. (Du kan gøre det samme med alm. vatrondel (klippet i 3 f.eks.) og så lakfjerner på den, og alm. stanniol rundt om.)  Hun brugte lakfjerner fra Sephora, og sad med det i ca. 15 min. Og så havde det løsnet sig i kanterne, og begyndt at smuldre, og så kunne hun nemt “pille” /skubbe resten af.

Alt i alt et virkelig lækkert system og nogle gode lakker. Jeg er blevet fan, og tænker da at der muligvis kommer lidt flere farver hjem på et tidspunkt. Og begge piger har sagt at de helt sikkert er klar til en ny omgang.

Er du blevet nysgerrig / interesseret ? Kan du finde alt fra L.A.Q. lige her. 


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg, og jeg skriver om det jeg finder er passende til bloggen. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pagten // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld