L.A.Q Shield // Gellack // Billigvoks.dk

Julekalender for alle aldre


Reklame


Nu varer det ikke længe. Ihvertfald er det nu ved at være tid til, at overveje hvilke(n) julekalendere der skal indenfor dørene i år.Julekalender, Julekalender 2017, 24Julekalender, 24 Julekalender, Hvorfor ikke prøve med en anderledes julekalender i år? En til hele familien.

Jeg har fået 3 julekalendere tilsendt.

Den findes i

Grøn – som er til børn fra ca. 8 årJulekalender, Julekalender 2017, 24Julekalender, 24 Julekalender, Julekalender Grøn, Julekalender Børn

Grå – til juleskeptikere fra ca. 16 årJulekalender, Julekalender 2017, 24Julekalender, 24 Julekalender, Julekalender grå, Julekalender til juleskeptikere

Rød – til juleelskere fra ca. 16 år.Julekalender, Julekalender 2017, 24Julekalender, 24 Julekalender, Julekalender Rød, Julekalender til juleelskere,

Hver af dem har 24 hyggelige opgaver. De er spiralindbundet og koster 50 kr.

Du kan følge med på facebook og instagram 

Og her kan du tjekke hvor du kan købe din.

For os der elsker julen, er det vigtigt at have noget at glæde sig til hver eneste dag i december. Og i stedet for en chokoladekalender, kan man vælge én der kræver lidt mere end blot at åbne en låge. Denne kalender sætter gang i din kreativitet og spreder både hygge og glæde. Det er en kalender du kan sætte dit eget præg på. Der er ingen facit eller regler, og du kan lave dem alene eller sammen med andre. Ydermere bestemmer du selv om du løser opgaven hurtigt, eller sætter dig ned og bruger en masse tid.

Spørgsmålene i kalenderen kan være følgende:

Hvornår henter du kassen med julepynt ned fra loftet?

Kan du holde fingrene fra din julegave inden juleaften?

Får du et julekys under mistentenen?

Der er fold-selv snapseglas.. og ideér til hvad du kan komme i din julesnaps. Du kan sætte skæg på nisser. Der er side 9 sild… og du kan pimpe din kane.. Alt dette (og meget mere) finder du i den kalender der er garanteret fri for guirlander og glimmergran 😉 I den kalender der er til dig som synes december er for meget, allerede inden den er begyndt.

I kalenderen til juleelskeren, er der også en række spørgsmål. Der er en ønskeseddel, en side til at skrive dine kager ind. En fin snehimmel 😉 En side til dit bedste juleminde. En side, hvor du skal male med kaffe/te/kakao eller glögg – og en hvor du skal male med gran. Faktisk kan du også øve dig i at kysse julemanden – og der er en transportabel mistelten. Hver dag kan du måle dit julehumør på en skala fra 1-24.

I kalenderen til børn, er der en masse skøre opgaver, der kan gøre december lidt anderledes end hvad den ellers plejer at være. Du kan f.eks. på hver enkelt side måle dit julehumør på en skala fa 1-24. Der er ideér til en guirlande, du kan få point alt efter hvordan dit julehumør er. Små sedler til at komme i julekager, hvor der på hver enkelt står noget spøjst. Der er en side bare til glimmer, guld og glitter. En venneside (ligesom de venindebøger vi havde i skolen) Små fine sedler til at lægge i andre folks lommer (f.eks.) der er med til at sprede julestemning. Tegn ansigter på nissehuerne, og mal figurer. En indkøbsseddel, og til og fra mærker.

Jeg synes det er nogle ret fine kalendere, hvis man vil have noget andet end det helt almindelige at gå op i til jul. Noget man kan være sammen om. Jeg tænker, især den til børn er rigtig god at lave hver dag, for at være sammen om noget andet end fjernsynet. Men jeg tænker måske, at dem til voksne er lidt for meget. Men en sjov hilsen til en der er helt vildt optaget af jul f.eks. Jeg har et par veninder (og en mor), det kunne være sjovt at forære sådan en til. Men altså mest som spøg. Måske kan de også godt bruges af unge teenagere.

Hvad siger du? Føler du dig fristet?
Julekalender, Julekalender 2017, 24Julekalender, 24 Julekalender, Julekalender Grøn, Julekalender Rød, Julekalender Grå, Julekalender til Juleskeptikere, Julekalender til Juleelskere, Julekalender Børn


Jeg har modtaget disse kalendere til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L.A.Q Shield // Gellack // Billigvoks.dk