Depend Cosmetic // Gaveæsker 2017

Goodiebox // November 2017


Reklame


Månedens Goodiebox landede her i onsdags. Der er gået en uge.. Men jeg har næsten ikke været hjemme.. Men nu er der en anmeldelse klar til Jer.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox November 2017, Noise PR, Krummes Krummelurer

I denne måned er temaet In The Nude. No makeup makeup? Kender du det? For mig betyder det at man har makeup på, men så neutralt at man ikke kan se det. Det er faktisk ofte sådan jeg gør til hverdag. Der er ikke så meget bling på mig når jeg jobber. Det er foundationpudder, bryn, mascara, blush. Evt. en lille øjenskygge.

Månedens box indeholder.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox November 2017, Noise PR, Krummes KrummelurerGloossworks Nail Polish. Tantastic Nude. Vejl. uds.pris 110 kr. Full size.

Helt neutral neglelak i farven Mauve. Der er lidt lak på, men uden at det skriger langt væk. Det er ikke ofte, at jeg har nude neglelak på. Simpelthen fordi.. det er for kedeligt for mig. Og jeg synes ikke lyse farver klæder mig. Men den er fin denne her. Og så er den ovenikøbet 9-Free. Jeg kender ikke mærket, men skal da helt klart have den prøvet.

Coffee And Scrub. Coconut Coffee Scrub. Vejl. uds.pris 249,- for 200 g. Her er 100 g. 

En scrub er simpelthen en fantastisk luxus at unde sig selv. Jeg elsker når jeg husker at scrubbe jævnligt, men jeg er ikke helt god nok, kan jeg godt mærke.. Denne her indeholder kaffe, der er fyldt med antioxidanter og blødgørende olier, er skånsom og en naturlig måde at eksfoliere huden på, samtidigt med at den blødgør huden. Man kan bruge den et par gange om ugen. Denne her dufter af kokos (Den duft jeg synes allermindst om i hudpleje)

Sleek Makeup. Face Contour Kit. Vejl. uds.pris 85 kr. Full size.

Jeg er, helt generelt, vild med produkter fra Sleek. De er altid suveræne, holdbare, smukke og lette at bruge. Er du med på bølgen? Contouring går faktisk helt tilbage til 1500 tallet, og det kører stadig derudaf. Man kan markere de steder man har lyst til, gøre kindben skarpere at se på, highlighte de smukke og fine områder.  Jeg bruger det sjældent til hverdag, men hvis jeg skal i byen eller noget, så får den lige en tur med contourbørsten.

Luxie Beauty. Flat Angled Blender Face Brush 538. Vejl. uds.pris. 129 kr. Full size.

Blending børster kan man ikke, ifølge mig, have for mange af. Jeg bruger mine blending børster hele tiden til øjenskygger. Det er så meget lettere at få til at lægge pænt hvis man har ordentlige børster. Denne børste er så fin og sart i lyserød, og den kan du med fordel anvende til din contouring. Den vinklede pensel er perfekt til under kindbenene, men kan også sagtens anvendes til blush eller highlighter.

Mesauda. BB Cream/Radiant Skin/Nude Skin/Liquid Silk. Vejl. uds.pris 110 -180 kr. Full size.

Her har vi fået forskellige ting i vores boxe. Jeg har modtaget en BB Cream i farven Light, med SPF 30. De har valgt farverne efter din beautyprofil på Goodiebox.dk. Uanset om du vil have fuld, eller en lettere dækning, er disse alle meget egnede til at blive “bygget op”. Alle produkterne modtaget kan bruges af alle hudtyper. Jeg er spændt på at høre hvad I andre har fået, vil I dele Jeres oplevelse med mig?.

Ole Henriksen. Pore-Balance Facial Sauna Scrub. Vejl. uds.pris 255 kr. for 89 g. Her er 28 g.

Jeg elsker Ole Henriksen. Jeg har ikke prøvet særlig mange af hans produkter, men jeg hører kun rosende ord – de bliver rost til skyerne. Denne fine ansigtsscrub glæder jeg mig virkelig til at få prøvet. Den ser og dufter ihvertfald fantastisk.

Har du også fået lyst til at modtage en månedlig box med selvforkælelse? Tjek Goodiebox.dk ud, og se om ikke det falder i smag. Du kan søge på bloggen, øverst i højre side, hvis du vil se tidligere boxe. Se mere og tilmeld dig her. Eller følg med på Facebook og Instagram. 
Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox November 2017, Noise PR, Krummes Krummelurer


Goodieboxen er modtaget til anmeldelse/test. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til og finder interessant og i tråd med bloggens tema. 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // Gaveæsker 2017