Goodiebox // November 2017

Maria Nila // Billigvoks.dk


Reklame


Jeg elsker Maria Nila produkter.Maria Nila, Billigvoks, Billigvoks.dk, Maria Nila Billigvoks, Cream Heat Spray, Volume Spray, Dry Shampoo, Finishing Spray, Jeg har i et års tid haft Finishing Spray og Cream Heat Spray. De dufter simpelthen helt vidunderligt. Og den Heat Cream Spray, er så vanedannende, at jeg kan finde på at bruge den, selvom jeg ikke skal bruge hårtørrer eller glattejern 😉 😉 😉 Så da jeg fik mulighed for at teste et par produkter for Billigvoks.dk, var jeg i vildrede om, hvilke produkter jeg skulle vælge, simpelthen fordi der er så store valgmuligheder <3 Udover de er fantastiske at bruge og dufter dejligt, er de jo også bare virkelig lækre at se på. Deres fadede smukke pastelfarver pynter virkelig på badeværelseshylden.

Valget faldt på Dry Shampoo og Volume Spray. Fordi!Maria Nila, Billigvoks, Billigvoks.dk, Maria Nila Billigvoks, Cream Heat Spray, Volume Spray, Dry Shampoo, Finishing Spray, Dry shampoo er jeg begyndt at bruge rigtig meget af, for at skåne mit hår, og undgå at vaske det hver dag. Så får det lige en omgang tørshampoo den (eller de) dag(e) hvor jeg ikke vasker det. Jeg synes det er rart ikke at skulle vaske håret hver evig eneste dag – det gjorde jeg i rigtig mange år, og nogle gange er det bare irriterrende!? SÅ lige p.t. nyder jeg at jeg ikke træner (…) og kan nøjes med at vaske det hver 2. eller 3. dag. Med Maria Nila’s dry shampoo, kan man ikke se at det ikke er nyvasket. Der kommer ikke hvide streger fordi det ikke har samme farve som håret. Det ser ikke fedtet ud. Det holder hele dagen.

Volume Spray, fordi jeg har virkelig fint, tyndt og skandinavisk hår. Det fylder nada!! Nu har jeg prøvet denne her et par gange bare, og jeg elsker den ! Den gør lige præcis det den skal. Fylde i håret. Masser af fylde. Jeg sprayer faktisk både i hårbunden, og også i håret generelt, i håndklædetørt hår. Kommer noget Cream Heat Spray i, og føner håret med hovedet nedad. Og fylde der kom! Sjit altså den er vidunderlig. Jeg kan godt mærke allerede, at den bliver jeg afhængig af. Normalt kan jeg ikke gå rundt med løsthængende hår, simpelthen fordi det intet fylder, og det klasker sammen. Men med dette i håret, kan jeg faktisk gå med løst hår i 2!! dage.. 2 dage…!!!              2. dagen (med tørshampoo) plejer jeg altid at have det sat op i en løs knold.. Nu har jeg pludselig flere muligheder. Hvis mit hår var farvet, ville det også beskytte farven, og det beskytter mod UV.

Alle Maria Nila’s produkter er 100 % veganske. Ikke at jeg normalt går vældig meget op i det, men at de er det, samtidigt med at de dufter så skønt, er virkelig et + på kontoen hos mig.

Hvis du er blevet fristet, kan du finde alle produkterne fra Maria Nila her.


Nogle af produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og jeg skriver om det jeg finder interessant og i tråd med bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

8 kommentarer

  • Jeanette Riel

    Jeg har prøvet Maria Nilas dry shampoo, men synes ikke den gør noget godt mit hår da der også skal fylde til. Men fandt for nylig den mest fantastiske tør shampoo ved frisøren som bare gør det hele og især den del med fylde.
    Det er Ingredien Light texture spray dry shampoo H11 S1.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Produkterne har også en ret fin emballage – og det betyder altså bare noget, haha 😉

    http://www.linechristensen.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor er jeg aldrig stødt på de her produkter?! Jeg kunne virkelig godt overveje den dry shampoo der, er vild med emballagen og at den er uden parabener 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er personligt helt vild med deres dry shampoo! Den er bare SÅ skøn. Generelt er jeg nok bare vild med Maria Nila produkter.
    Hvor er det skønt at du har fundet noget med volumen der virkelig virker for dig :-* <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // November 2017