Maria Nila // Billigvoks.dk

Rituals Of Sakura // Gaveæske


Reklame


Jeg er så heldig at have modtaget en virkelig fin omgang Rituals makeup og skønhed. Jeg vil starte med at vise Jer hvad der er i den fine lyserøde gaveæske. Hvis I har lyst, kan I tjekke det næste link ud, der kan man se hvilke andre dufte der findes i æskerne.  Det kan jo være I lige finder gaven I mangler 😉

Jeg har allerede vist lidt af makeuppen på Instagram, så hvis I har lyst kan I se med der. Det hele kommer dog her på bloggen også 😉 så stay tuned.

Super smuk gaveæske, der er af virkelig lækkert materiale, og er sådan en man gemmer. Smuk at have stående i reolen.

I æsken er der simpelthen så mange lækre produkter. Wow… Duften af æskens indhold er Organic Rice & Cherry Blossom (rismælk og kirsebærblomster). Den er frisk og feminin, men samtidigt krydret og blomstret på én gang.

In Japan the annual flowering of Sakura has been celebrated for centuries and symboizes the beauty of life. Make each day feel like a new beginning. <3  Det er smukt, synes jeg.Rituals, Ritual Of Sakura, Body Scrub, Foaming Shower Gel, Fragrance Sticks, Bed & Body Mist, Krummes Krummelurer, Organic Rice Milk & Cherry BlossomJasmine Delight – Uplifting tea – Green Tea & Jasmine.

Lækker jasmin te, 20 poser. Jeg har ikke nået at smage det endnu, men det er på listen næste gang jeg drikker te – jeg drikker jo (virkelig, virkelig) meget kaffe 😉 (Altså VIRKELIG… meget)

Foaming Shower Gel. Så lækker og dufter helt vidunderlig i badet.

Celebrate Each Day Body Scrub. Scrub i badet er en af mine absolut yndlingsting. Jeg elsker følelsen af at være VIRKELIG ren. Altså ikke bare ren, men at hele kroppen er skrubbet til man er rød og det bare er behageligt.

Magic Touch Body Cream. Læker duft, nem at arbejde ind i huden og man føler sig ikke fedtet – kun blød og behagelig.

Flourishing Bed & Body Mist. Er bare prikken over i’et. Først scrubbet og vasket i badet, indhyllet i lækker body cream og så lige en mist til at gå i seng på. Det er helt vanvittigt så dejlig en følelse det giver. Det havde jeg simpelthen ikke regnet med. Og jeg har faktisk brugt den som alm. parfume… den er SÅ lækker.

Mini Fragrance Sticks. Det er mit første møde med duftpinde. NØJ jeg elsker det. Min mand får hovedpine.. så heldig for ham at jeg har mit eget værelse 😉 Hvor jeg blogger, makeupper, lakker og har bøger og sko <3 Men det er simpelthen en flaske med duft – hvor man sætter pinde i, og så dufter de ud i rummet hvor de står.

Jeg er mega fan af dette sæt fra Rituals. Det er hele pakken i sin helhed der tiltaler mig. Man kan sagtens nøjes med at bade i den skønne foaming shower gel, hvis man har travlt og skal skynde sig ud af døren. Bruge Body cream hvis man har lidt bedre tid. Men hvis man har tid, er det en all-in-one følelse at have gang i hele pakken på samme tid. Det er Spa-følelsen hjemme hos dig selv. I like..


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg mener passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt egen mening du får. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maria Nila // Billigvoks.dk