CND Vinylux // Glacial Illusion The Collection

Yves Rocher // Juleedition


Reklame


For et par uger siden, modtog jeg lækre produkter fra Yves Rocher. Jeg har prøvet mig lidt frem siden, så nu vil jeg fortælle Jer lidt om dem.

Hvis du føler dig fristet kan du købe varer og modtage inden jul – blot du gør det senest 20/12-17 inden 24.00. Du kan også åbne en ny kalenderlåge hver dag frem til jul, og få rabat på en bestemt vare. Yves Rocher, Yves Rocher Nordic, Håndsæbe, Liquid Hand Soap, Lys, Sæbe, Bodyshampoo, Øjenskyggepalette, Krummeskrummelurer, Hvad? Er det ikke lækkert.

Håndsæben er på plads på badeværelset, og dufter helt vildt skønt. Og det er hele familien der synes det. Den dufter af de skønneste røde bær.

De 6 små shower gels er så skønne hver for sig. Jeg nænner næsten ikke at bruge dem, men så alligevel bliver jeg nødt til det, så jeg kan se om det er dem alle jeg skal have i fuld størrelse.. Men de er jo også helt perfekte til en lille weekendtur.

Øjenskyggepaletten er så fin, og de er dejligt pigmenterede. Og så er der bare en farve til alle. Hvis man har denne her, har man noget til enhver anledning i de 40 farver, der spænder fra lyse til mørke, glimmer og matte. Jeg synes dog den er en smule uhandy hvis man gerne vil have den med på farten eller ferien. Den fylder en del. Men på den anden side er det jo den eneste man behøver at have med.

Den lille øjenskyggepensel er super fin, og gør arbejdet præcis som den skal.

Læbebalsam har jeg netop foræret til mit ældste guld, der har været syg med feber i en uge nu. Hans læber er simpelthen lige til rotterne.. Så jeg er spændt på om den kan gøre underværker for ham. Han var ikke meget for det, for seje fyre bruger vel ikke læbebalsam? Nej, men det gør du 😉 Den dufter skønt af vanilie. (Update 1 døgn senere – den virker!)Yves Rocher, Yves Rocher Nordics, Krummes krummelurer,

Yves Rocher er produkter jeg har kendt til i mange år. Min svigermor har været fast kunde hos dem i mere end 20 år. Måske er hun faktisk den sidste kunde der stadig bestiller pr. brev? Hun har ikke en eneste rynke! Og hun er altså over 60. Såehhh.. Det er altså produkter fra Yves Rocher, der ikke giver rynker..

Så indimellem har hun bestilt lidt produkter til mig, eller jeg har fået lidt af hendes fordi hun har bestilt for mange af nogle forskellige ting. Jeg har fået masser af læbestifter, og forskellige øjenskygger og neglelakker. Ét produkt har gået igen hos mig siden jeg begyndte at komme hos hende for 21 år siden. Og det er deres øjenbrynsblyant. Samme farve i alle årene, og det er en af dem jeg altid vender tilbage til.


Produkterne er modtage som gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som jeg finder passer ind i bloggens tema. 

 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Vinylux // Glacial Illusion The Collection