Uofficielt din // Boganmeldelse // Henriette Vesterbak

Askeprinsen // Boganmeldelse // Erin Watt


Reklame


Boganmeldelse


Titel: Askeprinsen

Forfatter: Erin Watt

Forlag: Flamingo Books

Genre: Kærlighed

Serie: Royals –  nr.  2 ud af 3. Nr. 1 – Papirprinsessen anmeldt her.

Udgivet: 22. November 2017

Antal sider: 285

Læst som: Papirbog – modtaget fra flamiongobooks.dk


Erin Watt, Flamingo Books, Flamingo, Bøger der forfører, Krummes Krummelurer, Askeprinsensen, Papirprinsessen, Boganmeldelse,I bog nr. 2 om familien Royal, følger vi Reed og  Ella. Vi læser selvfølgelig om hele familien, men vi kommer tættere på Reed denne gang. Du kan læse anmeldelsen af  bog nr. 1 Papirprinsessen, lige her. 

Reed havde ikke forventet at han skulle blive hovedkuls forelsket i Ella. Han var rigtig træt af at hans far skulle tage sig af en myndling – at der skulle bo flere i det hus han allerede hadede. Men man bestemmer ikke selv hvem man forelsker sig i – hjertet gør som hjertet vil.

Ella kommer hjem og finder Reed uden ret meget tøj på kroppen, og en nøgen kvinde i hans seng. Hun vil ikke høre på hans forklaringer eller undskyldninger. Hun flygter. Hun forsvinder, og de kan ikke finde hende. Men det er jo kun indtil far Royal (Callum) tager over – han kender de rigige personer, og kan naturligvis opspore hvor hun er.

Men hun vil ikke bare lige godtage hans undskyldninger lige med det samme. Han skal gøre sig fortjent til dem, og det er ikke let at komme tilbage i Ella’s hjerte, når man først har trampet på det. Reed har mange hemmeligheder, og i takt med at afsløringerne vælter frem, vælter Reeds verden sammen.

Det er også bogen hvor vi hører mere om Brooke, og hvordan hun hører til i familien. Og også om Steve’s enke Dinah. Der er mange forviklinger, og man skal holde tungen lige i munden, når man skal følge med i alle drengenes gøren og laden, og samtidig håber og krydser fingre for Ella og Reed. Bogen slutter selvfølgelig med en cliffhanger (eller flere..)  af de helt store!Flamingo, Flamingo books, Bøger der forfører, Erin Watt, Papirprinsessen, Askeprinsen, Løgnenes Palads, Boganmeldelse, Bøger,

Den får 5 hjerter ud af  5 fra mig, præcis som Papirprinsessen gjorde. Og jeg glæder mig til at starte på Løgnenes Palads, som er 3. og sidste bog om Ella og Reed. Og med slutningen i Askeprinsen! må jeg snart i gang. Det er en bog om at forelske sig i den forkerte, og i en verden hvor penge, hævn og intriger indtager en stor del af verden omkring Royal drengene.Askeprinsen, Papirprinsessen, Flamingo, Flamingo books, Erin Watt, Boganmeldelse, Bøger der forfører, Bøger, Krummeskrummelurer, Anmeldelse,


Bogen er modtaget til anmeldelse fra forlaget. Jeg bliver ikke bedt om at skrive denne anmeldelse, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som jeg finder passer ind i bloggens tema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uofficielt din // Boganmeldelse // Henriette Vesterbak