Askeprinsen // Boganmeldelse // Erin Watt

Goodiebox // December 2017


Reklame


Goodiebox, Goodiebox December 2017, Goodiebox DK, Forkælelse, Årets sidste goodiebox landede hos mig et par dage efter de fleste modtog deres. Men den var værd at vente på! Jeg synes december måneds box er helt vildt lækker denne gang. Temaet er Dancing Queen, og der er forkælelse over hele linien.

For det første vil jeg lige nævne den helt nye box – de har lavet den om, så den kan bruges som en lille reol. Og tænk dig til, når du har flere og de kan stå ovenpå hinanden 😀 Whats not to like? Jeg skrev på Instagram, at det helt sikkert er en af den slags boxe man vil gemme, og en veninde sagde så… Du gemmer jo dem alle alligevel.. Jojo men asså!! 

NÅ – nu til månedens lækre goodies.

Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox December 2017, Goodiebox Dancing Queen, Aurelia, Teeez, Percy & Reed, Laritzy, Doucce, Vichy, Forkælelse, Goodiebox Danmark,

AURELIA Miracle Cleanser & Cloth. Vejl. uds.pris 395,- for 120 ml. Her er 30 ml.

Et nyt og meget hypet brand. Det her er en cleanser, som effektivt fjerner snavs og makeup. Man påfører rensen på tør hud, masserer i dybden og fjerner det med den antibakterielle vaskeklud, som blidt eksfolierer huden samtidigt. Din hud vil være ren, blød og gennemfugtet. Det glæder jeg mig til at prøve.

PERCY & REED Perfecty Perfecting Wonder Balm. Vejl. uds.pris. 190 kr. for 75 ml. Her er 30 ml.

Det er en leave-in balm du tilfører håret mens det er fugtigt. Den får dit hår til at skinne, og giver masser af fugt og glans, og sørger samtidigt for at din styling holder længere. Whats not to like? Den ryger med i badet i morgen tidlig. Og den dufter MEGA godt.

LARITZY Lip stix. Scarlet. Vejl. uds.pris 125 kr. Full size.

Jeg elsker læbeprodukter. Og denne her skarlagensrøde læbeblyant-læbestift, har en helt fantastisk farve. Man kan påføre den lidt for en smule farve, eller køre et par gange mere over, for en mere intens farve. Jeg er selvfølgelig spændt på holdbarheden, og skal nok lade høre fra mig angående det. Konsistensen er cremet, hvilket er lækkert og meget behageligt, og den er meget nem at påføre. 

TEEEZ Spectrum Of Stars Eyeshadow. ( Sephia Shine) Vejl. uds.pris 142 kr. Full size.

Teeez er et produkt jeg efterhånden har stiftet bekendtskab med et par gange eller flere igennem goodiebox. Min erfaring siger mig, at det er ret gode produkter. Og denne her øjenskygge !!! Se lige hvor lækker og intens den er. Skinner om kap med dine øjne.. Selve indpakningen er jo også bare til at blive i godt humør af. Den er brunlig let skinnende metallisk med et hint af grønt. Det bliver en jeg vender tilbage til flere gange. 

DOUCCE Fierce and Fine Graphic Liner. Black. Vejl. uds.pris 135 kr. Full size.

Jeg er ikke god til at bruge eyeliner. Jeg synes jeg får så små og stikkende øjne af det. Men det er mega pænt til andre når de kan finde ud af at lægge en pæn liner – og endnu pænere hvis det er en winged. men jeg øver og øver…

VICHY Shower Oil. (Eller Cream eller Serum Milk.) Vejl. pris fra 85 – 139 kr. 100 ml.

Her har vi modtaget forskellige produkter. Enten kunne man få Vichy Shower Cream. Shower Oil, eller Serum Milk. Jeg er rigtig glad for at det er en shower oil jeg har fået, og den kommer straks med i badet også. Den er fra Vichy’s Ideal serie, som er en nærende kropsserie der kombinerer hyaluronsyre med ti æteriske olier for at gøre huden fastere, glattere og give mere glød. De kan alle bruges af alle hudtyper.

Derudover var der en 20 % rabatkode til Stylepit.

Og et gavebevis på 100 kr. Så kan man forære det til en man holder af, eller som man synes skal have en goodiebox til kun 69 kr ved oprettelse af et nyt goodiebox-abbonnement.

Vil du vide mere om Goodiebox, kan du tjekke linket her.

Se tidligere boxe ved at søge på Goodiebox oppe i søgefeltet. Et abbonnement koster 169 kr. om måneden. Læs mere om det hele og bliv medlem her.


Boxen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg tjener ingen penge på at blogge, og jeg blogger om det jeg har lyst til og som passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

 

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Askeprinsen // Boganmeldelse // Erin Watt