Footway.dk // Art Amsterdam støvler.

Fars Dreng // Boganmeldelse // Emelie Schepp


Reklame


Titel: Fars Dreng

Forfatter: Emelie Schepp

Forlag: Politikens Forlag

Genre: Krimi

Serie: Jana Berzelius – 4. selvstændige bog i serien

Udgivet: 27. December 2017

Antal sider: 333 sider. 

Læst som: Papirbog, modtaget fra Politikens Forlag. 


Fars Dreng, Emelie Schepp, Fars Dreng Emelie Schepp, Pappas Poike, Politikens Forlag, Anmeldelse, Krimi, Årets svenske krimiforfatter 2016 og 2017, Jana Berzelius,

4. bog i serien om Jana Berzelius. Bogen er selvstændig, dvs. at du kan læse denne her uden at læse de 3 første. Jeg vil ikke anbefale det 😉 – så snyder du dig selv for en masse. Men bogen er så fint skrevet og med gode beskrivelser, at det sagtens kan lade sig gøre.

Jonathan er bare 6 år da han forsvinder sporløst fra familiens hjem. Drengens far, Sam, er blot ude at handle da Jonathan ringer til ham, at der er nogen der er brudt ind i deres hus. Selvom Sam skynder sig hjem, er Jonathan sporløst forsvundet.

Jana er anklager, og bliver indblandet i sagen, og jo mere hun dykker ned i den, opdager hun at sagen har spor til hendes egen fortid. Hun bliver nødt til at gå ind i sagen personligt, og forsøge at finde drengen. Det haster, hvis ikke hendes fortid skal frem i lyset. Sporene går også tilbage til familiens egen fortid, og Henrik Levin og Mia Bolander, der er efterforskere på sagen, arbejder hårdt på at finde drengen, og graver dybt i fortiden. Men også en af Jana’s kollegaer som netop arbejder som anklager på sagen bliver berørt. Nogle prøver at sætte en kæp i hjulet, og gør sig umage for at det skal blive Jana der står for sagen i stedet for.

Både i 2016 og i 2017 blev Emelie Schepp Årets svenske krimiforfatter. Og det er fuldt forståeligt. Hun skriver helt fantastisk. Levende. Beskrivende. Spændende. Sprudlende. Man lægger ikke bogen fra sig, før man er færdig. Og man er fanget i hendes ord. Heldigvis er hun allerede igang med bog nr. 5 i serien. Du gjorde det igen Emelie, glæder mig til at møde dig til krimimessen igen.

Der er naturligvis 5 ud af 5 hjerter fra mig til Fars DrengFars Dreng, Emelie Schepp, Fars Dreng Emelie Schepp, Pappas Poike, Politikens Forlag, Anmeldelse, Krimi, Årets svenske krimiforfatter 2016 og 2017, Jana Berzelius,


Bogen er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for, at skrive denne anmeldelse. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg føler passer ind i bloggens tema. Jeg tjener ingen penge på at blogge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Footway.dk // Art Amsterdam støvler.