Fars Dreng // Boganmeldelse // Emelie Schepp

XIP Professional


Reklame


Hos Billigvoks.dk har de netop, som eneste forhandler i Danmark, fået det mega lækre makeupbrand XIP Professional på lager. Jeg havde ikke hørt om disse produkter før jeg stødte på dem hos Billigvoks, og fik mulighed for at teste noget af det.XIP Professional, Pink Satin Blissful Blusher, Platinum Passion Eyeshadow Colelction, Xtremely Important Person, Billigvoks.dk, Billigvoks, Krummes Krummelurer, XIP Professional er et engelsk mærke og er skabt til at imødekomme de kræsne forbrugeres høje standarder. Det er lavet i samarbejde med professionelle makeupartister, hvilket man sagtens kan se – både på emballagen, produkterne i sin helhed og på den gode pigmentering. De er smukke at se på, både udenpå og indeni. Produkterne er håndlavede og er ikke testet på dyr. XIP står for Xtremely Important Person – produkterne er skabt til at få det bedste og den sande naturlige skønhed ud af enhver kvinde. Om det er til daglig brug, eller den helt store galla, kan du pifte det op præcis som du har lyst, eller nedtone med de mere naturlige farver.XIP Professional, Pink Satin Blissful Blusher, Platinum Passion Eyeshadow Colelction, Xtremely Important Person, Billigvoks.dk, Billigvoks, Krummes Krummelurer,De har en virkelig god pigmentering, hvilket jeg opdagede da jeg kom blush på den første dag… Jeg måtte lige tage lidt af igen 😉 da den var noget mere pigmenteret end den jeg plejer at bruge.

Der er 12 produkter at finde hos Billigvoks, og det er altså både øjenskygge, blush, contouring, børster, concealer, mascara og brynprodukter

Jeg har fået Platinum Passion Eyeshadow Collection og Pink Satin Blissful Blusher hjem. I begge paletter er der et stort og fint spejl. Emballagen er smuk hvid perlemor med guldkanter.

Lad os starte med Blissful Blush <3 – 2 smukke farver der giver blød og naturlig glød til huden. Det er 2 store blushes, og jeg blev overrasket lige da jeg åbnede paletten. Så fine.

Den lægger sig fint på huden, og er som skrevet før, meget pigmenteret. Den er beriget med nylon-12 som er et naturligt absorberende stof, der fjerner overskydende olie i huden, samt skaber mat finish og  forbedring af hudens struktur. Der er 2 farver i – den lyserøde og matte til æblekinden (Den har jeg ihvertfald… så rigeligt af 😉 æblekinden.. ) og den lyse soft shimmer til kindbenet. Jeg vil dog sige, at den lyse ikke decideret vil fungere som en blush hos mig – nok nærmere et lille twist som highlighter. XIP Professional, Pink Satin Blissful Blusher, Xtremely Important Person, Billigvoks.dk, Billigvoks, Krummes Krummelurer, Platinum Passion Eyeshadow Collection indeholder 12 smukke farver og en 2-vejs børste.  Den koster 340 kr, hvilket kan synes af en del, men jeg tænker faktisk at det er en helt ok pris for 12 skygger. I stedet for 2-vejs børsten, bruger jeg dog mine andre øjenskyggepensler – men den er ganske fin og fungerer som den skal.

Der er både matte og shimmerfarver i. Og jeg elsker at der både er en mat og en shimmer af næsten hver farve – det giver simpelthen så mange muligheder, og de kan bruges både til dagligt, og til fest. De går lige fra babypink, over dark gold og black, til silver shimmer, soft peach og chocolate brown. Denne palette er, ligesom blush-paletten, beriget med nylon-12 og absorberer derfor også overskydende olie i huden, og giver blød silketekstur. Skyggerne er nemme at arbejde med, er rigt pigmenterede og fri for parabener.

Jeg har swatchet skyggerne herunder – der er primer under, får at få den bedst mulige effekt.
XIP Professional, Platinum Passion Eyeshadow Collection, Xtremely Important Person, Billigvoks.dk, Billigvoks, Krummes Krummelurer,

Vælg det du har lyst til – og gå ud og vær en Xtremely Important Person. Your life, your rules.


Produkterne er modtaget i gave. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som jeg finder passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Dreng // Boganmeldelse // Emelie Schepp