XIP Professional

Løgnenes Palads // Boganmeldelse // Erin Watt


Reklame


Titel: Løgnenes Palads

Forfatter: Erin Watt

Genre: Kærlighed

Serie: Royals – nr. 3. Forudgået af  Papirprinsessen og Askeprinsen

Forlag: Flamingo

Udgivet: 4. December 2017

Antal sider: 320

Læst som:  Papirbog modtaget fra Flamingobooks.dk 


Erin Watt, Flamingo Books, Flamingo, Bøger der forfører, The Royals, Papirprinsessen, Akeprinsen, Løgnenes Palads, Krummeskrummelurer, Boganmeldelse, Anmeldereksemplar

I 3. bog om Royals, sker der virkelig mange ting, så det gælder om at holde tungen lige i munden. En gammel ven dukker op. En anden er lige død. Nogen bliver mistænkt for et mord!

Der er så mange hemmeligheder i Royal Palæet, at det ikke er helt til at finde hoved og hale i. En ven fra fortiden, vil splitte Reed og Ella ad, og gør alt for at gøre livet surt for dem begge to.

“Kameraerne på trappen viser ikke noget. Og det tredje sæt er i vareelevatoren, som personalet, flyttefolk og leverandører bruger. De var taget ned til serviceeftersyn den aften, så der er ikke noget at hente der.”

Reed bliver anklaget for et mord, som ingen i familien tror han har begået – da slet ikke Ella. Men kan hun nu være helt sikker?

Ella graver i fortiden, og der kommer en del flere hemmeligheder frem, end hun lige først havde antaget.Løgnenes Palads, Flamingo, Flamingo books, Krummeskrummelurer, Anmeldelse, Boganmeldelse, Erin Watt, Papirprinsessen, Askeprinsen, The RoyalsJeg synes det er vigtigt for handlingen at have læst de 2 første bøger i serien. Når det er sagt, tror jeg at jeg ville foretrække at der kun var 2 bøger i alt, og at de 2 første måske havde været en anelse længere i stedet for. Efter min mening bliver der lidt for meget her i 3. bog, og den kunne sagtens kortes ned. Jeg fandt på virkelig mange overspringshandlinger igennem bogen, og jeg tog langt mere end 14 dage om at læse den.. Og det plejer ikke at ligne mig. Men når vi når lidt henad mod slutningen synes jeg at der sker noget igen, og så bliver den spændende.

Bag navnet Erin Watt står Elle Kennedy og Jen Frederick, der begge har skrevet en lang række romaner, YA og erotiske bøger. Elle Kennedy har bl.a. skrevet Off Campus serien, som I ved jeg elsker. Jeg synes sproget er let og nemt i Royal-bøgerne, jeg ender bare med at kede mig en lille smule… Undskyld..

Jeg giver bogen 3 ud af 5 hjerter. Simpelthen fordi jeg ikke var nok fanget af den. De andre har jo fået 5 hjerter, men her må jeg altså melde pas. Men læs den, hvis du har været vild med de andre.Løgnenes Palads, Flamingo, Flamingo books, Krummeskrummelurer, Anmeldelse, Boganmeldelse, Erin Watt, Papirprinsessen, Askeprinsen, The Royals


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens tema. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

XIP Professional