Call Me By Your Name // Boganmeldelse // André Aciman

Chanceløs // Boganmeldelse // Kristen Callihan


Reklame


Boganmeldelse


Titel: Chanceløs

Forfatter: Kristen Callihan

Forlag: Flamingo Books

Udgivet: 1. Februar 2018

Serie: Game On – nr. 2. Nr. 1 – er Sendt til tælling

Antal sider: 352

Læst som: Paperback – modtaget i gave fra Gyldendal. 


Krumme anmelder, Chanceløs, Kristen Callihan Chanceløs, Game On, Flamingo, Flamingo Books, Gyldendal, Boganmeldelse, Anmeldelse Chanceløs, Hold da hot. Jep – så var der også lige et udtryk fra denne bog, der har sat sig fast i min hovede 😉 Jeg læste og anmeldte Sendt til Tælling fra samme serie, tilbage i september 17. Og dengang var der et udtryk fra bogen, som i den grad har sat sig fast i mit hovede. Jesus Kristus på vandcykel 😉 Det er lidt spøjst – men det klarede de så også i denne her bog. Hold da hot! Det kommer jeg til at bruge lige så meget 😉

NÅ! Til anmeldelsen af Chanceløs, som er 2. selvstændige bind i serien Game On, fra Kristen Callihan.

Chanceløs handler om Gray der er footballspiller og god til det. Han er også god til masser af piger, men knap så god til seriøse forhold…

“Jeg er også sikker på, at det ville gøre det meget værre at vide, at han var toplækker,” siger hun med et sjofelt blik. ” Jeg mener, sig ikke, at du ikke tænkte hold da hot, da du så ham første gang.”

Ivy har boet hos sin mor i en periode, men er snart på vej hjem til sin far og søster igen, for lige at lade op, inden hun flytter permanent. Hendes far er footballtræner, og selvfølgelig spiller Gray for ham.

“Det ved jeg ikke. Og alligevel. For når jeg står derude og gør det, jeg skal, så glemmer jeg alt om dem. Det er mit spil, og jeg ejer det. Jeg ved ikke … det er kontrol midt i alt kaosset. Det er det samme med matematik. Der er regler, grænser, tal. Mønstre. Sejre med små marginaler. Det giver mig glæde. Ret fucked up, ikke?”

Da Gray bliver nødt til at låne sin elskede bil ud, låner Coach Ivy’s lille lyserøde bil ud til Gray. Hun er ikke hjemme alligevel, og inden hun er hjemme er han færdig med at bruge den. Det synes han ikke er helt vildt fedt.. Hvem gider at køre rundt i en lyserød bil når man ikke er andet end et bundt muskler på 2 ben?

“Lyn, Torden og Rudolf med den røde tud, hvad i alle rensdyrenes navn er det, der dufter så godt?” Som en sporhund sniffer hun sig vej ud i køkkenet og er ved at stikke næsen helt ned i en doughnut. “Er det bacon, der er på toppen?”

Ivy skriver til Gray, at han skal passe ordentligt på bilen, ellers lover hun bål og brand. Herfra begynder de at skrive rigtig meget sammen og et venskab bryder frem. Den daglige sms-udveksling bliver lynhurtigt dagens højdepunkt for dem begge. De er spændte på at møde hinanden når Ivy kommer hjem, og se om deres venskab vil holde når det ikke kun er på skrift.

Bedste venner dater ikke. Og det skal de så lige være enige om…

Det er en helt vildt sød bog. Sød historie, som jeg tror rigtig mange kan se sig selv i, og nikke genkendende til. Jeg er sikker på, at der er rigtig mange der har været forelskede i deres allerbedste ven. De følelser der opstår. De tanker man gør. Skal man gå efter hjertet, eller er det bedre ikke at reagere, og ikke risikere at miste sin bedste ven?

Jeg er vild med bogen, og glæder mig allerede til den næste. Det er en bog man læser lynhurtigt, for man skal lige have det næste med også. Kristen skriver let, og morsomt. Man når aldrig at kede sig. Der er (hed)sex, forviklinger, kærlighed, venskab og så er den meget underholdende.

Den får naturligvis 5 hjerter ud af 5.Krumme anmelder, Chanceløs, Kristen Callihan Chanceløs, Game On, Flamingo, Flamingo Books, Gyldendal, Boganmeldelse, Anmeldelse Chanceløs,


Bogen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg blogger om det jeg har lyst til, og som jeg føler passer ind i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Call Me By Your Name // Boganmeldelse // André Aciman