Depend Retro Glam // Spring 2018

Ecooking Lermaske // Billigvoks.dk


Reklame


Ecooking, Ecooking lermaske, Billigvoks, Krummeskrummelurer, ansigtsmaske,Jeg elsker masker. Det at lave hjemmelavet spa på badeværelset, og rigtigt kræse om sig selv, det er noget jeg elsker at gøre. Jeg prøver at gøre det mindst én gang om ugen. Altså det er hele pakken! Scrub, hårmaske, peeling, ansigtsmaske, fugtighedscreme.. (Ja -jeg ved godt at jeg burde.. bruge creme hver dag – men det er som om jeg ikke helt synes jeg har tid??  – bruger dog altid i ansigtet!)Ecooking, Ecooking lermaske, Billigvoks, Krummeskrummelurer, ansigtsmaske,

Så da jeg i sidste uge fik denne her lermaske hjem fra Billigvoks.dk –  måtte jeg lige have den i brug, inden jeg skulle til Oslo. Så efter en omgang scrub, for at fjerne det jeg kunne, kom jeg denne her Lermaske fra Ecooking i ansigtet. Jeg lagde en klat i panden, på kinderne, næsen og hagen, og fordelte det med en gammel foundationbørste (som jeg ikke bruger til foundation..) Så det blev ligeligt fordelt over hele ansigtet – undgå øjenpartiet. Jeg kom det så heller ikke nederst i højre side, da jeg døjer med en slags eksem eller noe – som jeg ikke er helt færdigudredt for endnu. Men der tænkte jeg ikke lige at jeg ville have masken på.Ecooking, Ecooking lermaske, Billigvoks, Krummeskrummelurer, ansigtsmaske,Den føles simpelthen så frisk at få på. Den tørrer op, og bliver lidt stiv til sidst, men ikke på nogen ubehagelig måde. Den dufter næsten ikke af noget, hvilket er et stort plus for min sarte næse… (Man ligner lidt en camouflage-soldat i ansigtet, mens den tørrer op 😉 )Ecooking, Ecooking lermaske, Billigvoks, Krummeskrummelurer, ansigtsmaske, Den fjerner døde hudceller, mindsker synligheden af porer og urenheder, samtidigt med at den minimerer produktionen af sebum, der ofte er med til at give huden et fedtet look. Iris-ekstrakt, zinksalt samt A-vitamin modvirker og bekæmper urenheder samt har en genopfriskende virkning på huden.  Den indeholder desuden pseudomonas altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis ? der reducerer mængden af sebum, imens antiinflammatoriske ingredienser beroliger huden.

Og jeg synes – at da jeg var færdig, så det ud til at mine porer, på ihvertfald næsen, som jeg døjer mest med, var mindre. I kid you not – det synes jeg..

Den skal blot sidde på huden indtil den er tørret helt ind, og herefter fjernes med lunkent vand. Jeg brugte en vaskeklud, hvilket jeg synes er lettest.Ecooking, Ecooking lermaske, Billigvoks, Krummeskrummelurer, ansigtsmaske,

Den er 100 % vegansk, samt fri for parabener og parfume.

Du kan finde den lige her til 199,- for 100 ml.

Alle de andre produkter fra ecooking finder du her 

Jeg kan f.eks. også varmt anbefale denne multibalm, der fugter og heler. God til udslæt, tør og sart hud, til læber, rifter og sår. Jeg har haft stor glæde af den til læberne, og til mine tørre albuer.


Produktet er modtaget til anmeldelse/test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Retro Glam // Spring 2018