Goodiebox // Februar 2018 // La Parisienne

Mere end venner // Boganmeldelse // Monica Murphy

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Mere end Venner

Forfatter: Monica Murphy

Forlag: Flamingo Books

Genre: YA – Teenagekærlighed/highschool

Serie: Nr. 1 – Næste, og sidste i rækken,  hedder For evigt  og netop udkommet.

Udgivet:  Februar 2018

Antal sider: 258

Læst som: Papirbog/anmeldereksemplar modtaget af forlaget.


Krumme læser, Krummeskrummelurer, Boganmeldelse, Flamingo books, Anmeldelse, Bøger, Bog, Mere end venner, YA roman, High school romance, Flamingo, Monica Murphy, Amanda har brugt sommeren til at prøve at komme sig over sin ekskæreste – som hun fandt i seng med sin bedste veninde. Så nye veninder skal hun også have.

Og så er der den her fyr – Jordan Tuttle.. Han virker interesseret i Amanda – men hun forstår det ikke. Tuttle kan få hvem han vil ha! På hele skolen. Han er lækker. Football spiller. Markeret. Lækker (havde jeg skrevet det? så beklager jeg 😉 ) Og han vil ha Amanda.

Hun vil bare ikke have ham. Han har jo en ny pige hver eneste weekend. Og når han har haft en pige – er hun ikke længere interessant. Så der er kun én ting han vil, har Amanda bestemt, og det vil hun ikke.

“Da jeg ser Jordan nærme sig, får jeg travlt med at gøre den transportable vandbeholder ren, lægge de tomme drikkedunke på plads i taskerne og gøre alt det, Kyla beder mig om. Jeg kan mærke han kommer nærmere, men jeg nægter at se op. Ikke endnu. Hele min krop sitrer, da han kommer tæt nok på, og jeg går i stå i arbejdet. “Nå, hvad synes du?” Jeg ser op og møder hans blik. Han er gennemblødt af sved og meget beskidt. Han har hjelmen i den ene hånd, g hans hår stritter lige op i luften.Han er helt sort under øjnene, og en stor gæsplet, fra da han blev tacklet tidligere, dækker hans brystkasse. Det var et voldsomt fald, og jeg sprang på benene da det skete. Mit hjerte bankede så hårdt, at jeg troede, det ville springe lige ud af brystet på mig. “Du spillede godt,” siger jeg og sender ham et lille smil. “Tillykke med sejren”. Han ager min hånd og trækker mig tættere på med et beslutsomt blik. “Jeg spillede for dig.” Han lyder så oprigtig, og jeg må pludselig synke den klump, jeg har i halsen. “Jordan…”

Det, at hun bliver hard to get – gør hende meget interessant for alle de andre footballgutter, og det synes Amanda til gengæld er vældig interessant…

Den skifter mellem at det er Amanda og Tuttle der fortæller, og det synes jeg giver bogen noget karaktér – at vi kender dem begge to.

Jeg elsker den! Jeg ville lige starte lidt på den inden jeg skulle til Oslo i sidste weekend – bare lige 50 sider ind, så jeg var igang… Det gik ikke så godt, for å si det sånn! Vupti, så manglede jeg kun 50 sider, og det er jo, helt ærligt ikke noget ved at tage en bog med der ikke mangler mere i.. SÅ jeg læste færdig og kom nr. 2 ned i tasken – til hvis jeg nu nåede at læse 😉 Dét gjorde jeg så ikke… Og jeg er ikke kommet igang endnu  – men jeg glæder mig, for hvis den er lige så god som denne her, så lægger jeg den ikke fra mig igen før jeg er færdig.

Jeg er super glad for at jeg vidste med det samme, at nr. 2 også kommer. Jeg elsker serier – bøger hvor vi følger de samme personer igen. Denne her slutter nemlig sådan, at det næsten ikke er til at holde ud at vente på den næste. Den næste i rækken hedder For evigt.

Bogen er fin og har smukke farver,  jeg elsker når der er gjort noget ud af forsiden

Monica Murphy skriver virkelig godt, letlæseligt og rigtig morsom – der har været flere gange undervejs, hvor jeg har grinet af det der blev skrevet. Humor – det elsker jeg.

Der er 5 ud af 5 hjerter fra mig til Mere end venner.Krumme læser, Krummeskrummelurer, Boganmeldelse, Flamingo books, Anmeldelse, Bøger, Bog, Mere end venner, YA roman, High school romance, Flamingo, Monica Murphy, #Cuddlewithtuddle,


Bogen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg skriver kun om det jeg finder passende ind i bloggens tema. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Februar 2018 // La Parisienne