Mere end venner // Boganmeldelse // Monica Murphy

Glasvinge // Boganmeldelse // Katrine Engberg

Reklame


Boganmeldelse


Titel: Glasvinge

Forfatter: Katrine Engberg

Forlag: People’s Press

Serie: Kørner og Werner – nr. 3. (Forudgået af Krokodillevogteren 2016 og Blodmåne 2017)

Udgivet: 27. Februar 2018

Antal sider: Hardback 353 sider. E-bog på I-phone 608

Læst som: E-bog på Iphone. Modtaget af forlaget.


Glasvinge, Katrine Engberg, Glasvinge Katrine Engberg, Boganmeldelse, People's Press, Anmeldelse, Bøger, Bog, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Kørner & Werner, Jeppe Kørner, Anette Werner 3. selvstændige bind om Kørner og Werner. Jeg vil dog anbefale at læse de 2 første også – Krokodillevogteren og Blodmåne <3

Anette Werner er på barsel. Men det passer hende bare super dårligt, og hun kan ikke lade være med at ringe til Jeppe indimellem for at høre hvordan det går, og om hun evt. lige kan få lidt sladder. Hun har svært ved at “nøjes” med at være mor, og vil gerne have lidt mere spænding ind i livet.

Jeppe får derfor en ny makker – den ældre PA Falck, og det er nyt og meget anderledes end hans gamle makker Anette Werner.

Jeppe bor p.t. hos sin mor, da hans nye hus ikke er færdigt. Han har det lidt svært lige nu, splittet mellem hans store kærlighed og mor der er nysgerrig. Hun ringer til ham flere gange om dagen. Og Saidani, ved han ikke helt hvor han har.

Alt imens sker der bastialske mord i København, hvor ligene dukker op i vandet – forskellige steder i byen. De kommer på sporet af noget – men er det nok, og er de på rette vej? Det første lig dukker op lige midt i et springvand på Strøget – forblødt til døde –  på en måde politiet ikke har set før.

Esther de Laurenti og Gregers er flyttet, men det gør ikke Esther mindre nysgerrig – og hun ringer stadig til Jeppe indimellem, for lige at høre hvordan det går.

“Jeppe fangede Falcks blik. Den gamle efterforsker kæmpede med tyngdekraften og årenes slid på knæ og ryg, hans krop var træt, hans sult efter resultater ikke længere hvad den havde været. De spraglede seler holdt ham på samme tid oppe og reducerede ham til en af de vittigheder, han var så glad for at fortælle. Men han var stadig derinde. Den unge politimand, bulldozer-efterforskeren med kampgejst, stædighed og mod nok til en hel by. Han var der.”Glasvinge, Katrine Engberg, Glasvinge Katrine Engberg, Boganmeldelse, People's Press, Anmeldelse, Bøger, Bog, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Kørner & Werner, Jeppe Kørner, Anette WernerBogen er smuk at se på, pakket ind i det fineste omslag med “dråber” man kan mærke når man rører ved det. Indeni – på selve bogen er den også udsmykket med den smukkeste sommerfugl.

“Den sommerfugl, der gør mindst opmærksom på sig selv, er den farligste.”Glasvinge, Katrine Engberg, Glasvinge Katrine Engberg, Boganmeldelse, People's Press, Anmeldelse, Bøger, Bog, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Kørner & Werner, Jeppe Kørner, Anette WernerKatrine skriver med en lethed der gør det så nemt at læse. Der er humor, humørsvingninger, glæde, sorg og kærlighed. Man kan mærke bogen helt ud i tæerne. Og man kan mærke Katrines kærlighed til at skrive – til at fortælle en god historie. Og det er en vanvittig god historie, og man kan – som altid med hendes bøger – ikke gætte hvem det er vi er efter, før til allersidst. Hun har fanget mit krimihjerte. Jeg glemte at trække vejret. Jeg har tørret mine kinder for tårer. Og jeg har jublet og jeg har leet. Jeg har tænkt store tanker og jeg har gransket mit eget hjerte. Hele følelsesregisteret har været i brug mens jeg har læst Glasvinge.Glasvinge, Katrine Engberg, Glasvinge Katrine Engberg, Boganmeldelse, People's Press, Anmeldelse, Bøger, Bog, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Kørner & Werner, Jeppe Kørner, Anette WernerKatrine – du ved jeg mener det – du slutter aldrig å imponere <3 (red… Jeg ved godt hvordan det staves, hvis det skal være sådan helt rigtigt 😉 ) Der er naturligvis 5 hjerter ud af 5 til dig fra mig

<3  <3  <3  <3  <3 

Glasvinge, Katrine Engberg, Glasvinge Katrine Engberg, Boganmeldelse, People's Press, Anmeldelse, Bøger, Bog, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Kørner & Werner, Jeppe Kørner, Anette Werner


Bogen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om at skrive dette indlæg, og jeg tjener ingen penge på at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver kun om det der interesserer mig, og som passer ind i bloggens tema. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end venner // Boganmeldelse // Monica Murphy