Glasvinge // Boganmeldelse // Katrine Engberg

EOS // Læbepomade og håndcreme

For nogle uger siden, var jeg så heldig at vinde en ordentlig stak EOS fra Ibbyheart EOS, Eos lipbalm, EOS læbepomader, Krummes Krummelurer, Læbepleje, Matas, Matas.dk, Krummeskrummelurer,

Mange af produkterne fra EOS kan man finde hosMatas og på Matas. dk

Håndcremerne er det ikke lige lykkedes mig at finde på nettet.. Men tjek i din lokale Matas.

Hvilket (altså modtagning af læbepomader..) faldt i virkelig god jord her i husstanden. Jeg har en der konsumerer læbepomade som ingen anden! Så hvilken fantastisk testperson han er. I går havde han haft den grønne i et stykke tid – og han var vild med den helt fra starten. MEN i går sagde han følgende:

Det er lidt synd de kommer “smag” i. For det er super skønt i starten, og man synes den smager vældig godt. Men efter et stykke tid bliver man ligesom lidt træt af den smag! Det er lidt træls at slikke på læberne og få den smag hele tiden.

Og ja – det kan han da have ret i, det har jeg faktisk aldrig rigtigt tænkt over. Han bruger normalt bare den helt alm. blå fra Labello (eller nogle af dem med glimmer jeg fik i efteråret). Og de smager/dufter ikke af noget, synes vi.

Men jeg bruger måske knap så meget som han gør, 😉 så jeg har ikke oplevet det på samme måde.

Håndcremerne er jeg blevet ganske forelsket i. De er små, smarte og handy at have med i tasken, og har bare et lille klap-låg, der er nemt at åbne og lukke. Og så kunne sådan en fint komme med i håndbagagen igennem lufthavnen. Den hvide har jeg brugt mest af, fordi jeg har den med i tasken, mens den grønne ligger lige ved siden af computeren.Der er både helt almindelige EOS (Dem vi har kendt i flere år) – der er organiske, nogle med shimmer. Der er altså så mange fine at vælge imellem i dag. Jeg sidder og tænker at dem med shimmer vil være så fine at give til en konfirmandinde, hvis man bare lige mangler en lille ting, eller ikke giver store gaver.

De nye EOS er i en forbedret indpakning og ny og forbedret formulering.

De “alm.” findes i 6 forskellige farver/smag: Passion Fruit, Pomegranate Raspberry, Sweet Mint, Strawberry Sorbet, Honeysuckle Honeydew, og Summer Fruit.

Kender du Eos ? Og i så fald, hvad tænker du om dem?


Produkterne er vundet – og 2 er modtaget fra et PR-firma. Jeg skriver altid om det jeg finder interessant og passer ind i bloggens tema. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glasvinge // Boganmeldelse // Katrine Engberg