EOS // Læbepomade og håndcreme

Krimimesse Horsens d. 17-18. Marts 2018

Nå men altså. I denne weekend er der krimimesse. Det er om krimi. En messe. På det gamle statsfængsel i Horsens. Altså i min hjemby. Skal jeg med? Ja, det tror jeg nok lige jeg skal da. Krimimesse, Krimimessen, Krimimesse i Horsens, Horsens Statsfængsel, Fængslet, Fængslet Horsens, Bøger, Blogger, Forfattermøder, Faktisk er det kun 3. år jeg selv deltager på messen, men jeg har haft lyst siden det startede.

For de her 3 år siden manglede min kære bog-veninde en til at hjælpe med at trække vognen når hun indsamlede bøger til krimi bingo-banko. Og det blev altså min tur. Det gik (heldigvis) så godt, at hun gerne ville bruge mig sidste år også. Sidste år, var jeg så heldig at jeg også var inviteret med til et par forfattermøder at nogle forlag. Så da var jeg godt booket op.

I år er jeg også inviteret til forfattermøder af søde forlag – både lørdag og søndag. Jeg skal heldigvis stadig hjælpe med indsamling af bøger, men jeg får en smule travlt denne gang.

Jamen er det så arbejde? Nej det er det pure hygge. Jeg elsker det. Ja – jeg bliver træt – og jeg er træt på søndag når jeg går hjem. Men jeg elsker det. OGSÅ selvom jeg er træt.

Hvorfor? Fordi jeg elsker bøger. Jeg elsker at bruge tid sammen med en masse søde forlag og en masse søde forfattere, der fortæller om deres bog. Deres passion, og vejen de er gået til at blive det de er i dag. Og så vil jeg rigtig gerne bruge tid med min bogveninde.

Bøger er jo en af de ting jeg “bruger” til at lade op, til at stresse af, istedet for yoga, og til at hygge. Jeg elsker at læse. Og jeg gør det rigtig meget. Så det er en perfekt messe for mig.

Så Krimimessen – vi ses i morgen. Jeg glæder mig. Over and out.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EOS // Læbepomade og håndcreme