Krimimesse Horsens d. 17-18. Marts 2018

Urtekram // Purple Lavender


Reklame


Da Urtekram, for mig, er et produkt jeg ikke har den store kendskab til, sagde jeg straks ja tak, da  jeg fik muligheden for at prøve et par af deres produkter fra Billigvoks.dk.

Purple Lavender fra Urtekram, er en hel ny serie der erstatter de tidligere Lavender produkter, og netop nu lanceres hos Billigvoks. Jeg har fået mulighed for at prøve 3 produkter fra mærket, nemlig en shower gel, en body scrub og en håndcreme.Urtekram, Urtekram Purple Lavender, Purple lavender, Billigvoks, Billigvoks.dk, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Body scrub, Hand Cream, Shower Gel, Purple lavender Shower Gel, Purple Lavender Body Scrub, Purple Lavender Hand Cream,

Serien indeholder:

Shampoo
– Conditioner
– Showergel
– Bodylotion
– Body Oil
– Body Scrub
– Cream Deo
– Håndsæbe
– Håndcreme
– Sæbe

Lavendel er kendt for sin beroligende virkning, for både sjæl og sanser, og også for at modvirke stress. Så for mig, med vinterdepression og stress, er det lige sagen at kunne bruge aromaterapi i mit eget badeværelse.

Produkterne er fremstillet af Urtekrams egen økologiske lavendelekstrakt og olie fra Provence. I kombination med aktiv probiotika og hyaluronsyre, hjælper det med til at opretholde den sunde balance i din hud og dit hår. Urtekram er dansk, og har både produkter til hår og hudpleje, og fødevarer.

Derudover er Urtekram prisvenligt, så alle kan være med. Her er en række produkter der egner sig perfekt til de kommende konfirmandinder f.eks. Eller som en værtindegave.

Purple Lavender Shower Gel er en naturlig og certificeret økologisk, plantebaseret showergel, der er udviklet til, skånsomt at rense og give mere fugt. Normal til tør hud.

Purple Lavender Body Scrub er en certificeret økologisk, plantebaseret body scrub med peelingeffekt, der blødgør og fugter normal til tør hud. Påfør på huden, massér ind, og skyl efter med vand. Det er så skønt at få exfolieret huden indimellem, og denne scrub er helt fantastisk og meget velduftende. Og så tilfører den huden masser af fugt samtidigt.

Purple Lavender Hand Cream er en nærende, økologisk, æterisk lavendelolie. Botaniske ekstrakter og en blanding af lactobacillus ferment, hexapeptid og hyaluronsyre, arbejder sammen for at fugte og beskytte hudens naturlige balance.

Jeg synes, produkterne er ret skønne. Jeg skulle lige vænne mig til duften af dem, da jeg synes den dufter kraftigt af lavendel. Men når man står med shower gel og body scrub i badet er det en skøn og behagelig duft der breder sig. Og jeg er blevet ret vild med den. Håndcremen har jeg med i tasken, og bruger så snart jeg har mulighed for det.

Førhen har jeg haft et lille had/kærlighedsforhold til lavendel i produkter, så for mig var det en mulighed for at prøve noget, som jeg normalt går udenom. Jeg er ikke skuffet! Og jeg er blevet ret så glad for duften.

Og så er der bare en lille stemme i mit hovede, der siger “deilig lavendel-duft” med Eskild stemme 😉 (Nogle ved præcis ! hvad jeg mener 😉 ) Så jeg kan ikke lade være med at have et lille smil på læben, hver gang jeg bruger et af produkterne, eller bare lige går forbi dem.

Produkterne er som skrevet tidligere helt nylanceret hos Billigvoks.dk, så smut ind og se hvilke produkter du må klikke hjem – og fortæl mig endelig hvad du synes.Urtekram, Urtekram Purple Lavender, Purple lavender, Billigvoks, Billigvoks.dk, Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, Body scrub, Hand Cream, Shower Gel, Purple lavender Shower Gel, Purple Lavender Body Scrub, Purple Lavender Hand Cream,


Produkterne er modtaget til anmeldelse og test Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indæg, og jeg tjener ingen penge på at bogge. Jeg blogger om det jeg finder interessant og synes passer ind i bloggens tema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krimimesse Horsens d. 17-18. Marts 2018