Urtekram // Purple Lavender

Davines // The Circle Chronicles


Reklame


Davines, Davines Hårkur, Davines. The Circle Chronicles, The Circle Chronicles, Hårkur,

Super fin og spændende æske fra Davines, med 5 forskellige hårmasker i. Når man tager låget af, kan selve æsken foldes ud, og herpå, står der så hvordan du skal bruge de forskellige masker. Hvilke der skal i spidserne, i hovedbunden, i midten og i hvor lang tid de skal virke. Super smart, spørger du mig. Maskerne kan genlukkes. Man skal vride toppen af, første gang, og vender man den så om, bliver det til en genoplukkelig prop.

De indeholder alle sammen 50 ml., og til mit tynde og fine hår, er der til flere gange i hver pakke.

The Quick Fix Circle

Denne maske tilfører håret fugt og gør det blødt. Det er en hurtig hårkur, da den kun skal virke i 3 minutter. Den indeholder rødt ler og hyaluronsyrer. Indtil nu, den eneste jeg har prøvet 😉 Da der ikke har været spa-tid-tid endnu 😉 Den er virkelig velduftende, og håret super blødt bagefter.

The Spotlight Circle

Denne tilfører extra glans til håret. Den skal sidde i i 10 miutter, og indeholder moringa olie.

The Purity Circle

Er en afrensende kur til din hovedbund for frie radikaler. Den skal virke i 10 min. Indeholder bambnus og trækul og Matcha te.

The Renaissance Circle

Genopbygger ødelagt hår og gør det mere glansfuldt. Trækketid 10 min. Indeholde gult ler og Babassu smør.

The Wake-Up Circle

Giver dit hår energi og volumen, hvis det er påvirket af stress. Virketid 10 min. Indeholder lilla ler og ekstrakt fra rosenrod.

Kender du Davines?

Jeg har før haft en hel del prøver med hjem fra min frisør, der sælger Davines produkter. Det har både været hårkure, og conditioner. Og lige nu kører jeg også med Davines conditioner, netop fra selvsamme frisør, så jeg kendte til Davines inden disse kom ind ad døren.

Jeg har også tidligere haft en hel serie, med både shampoo, conditioner og kur i samme serie. Dengang havde mit hår det helt perfekt. Det er super lækre produkter Davines laver, og det er ikke sidste gang jeg har deres produkter hjemme.

 


Produkterne er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urtekram // Purple Lavender