Goodiebox // Danish Beauty Award 2018 // Marts 2018

Den Permanente // Boganmeldelse // Thomas Bagger

 


Boganmeldelse


Titel: Den Permanente

Forfatter: Thomas Bagger

Serie: Nr. 1. om Camilla Staal og Ask Hjortheede. Nr. 2. – Superstar – udkommer  d. 16. April 2018

Forlag: EC Edition

Genre: Krimi

Antal sider: 358

Udgivet: 7. September 2017

Læst som: Papirbog – modtaget af forfatteren.


Thomas Bagger, Thomas Bagger Den Permanente, Den Permanente, Ask Hjortheede, Camilla Staal, Krummeskrummelurer, Krimidebutant, Sander Ravn,


Politiefterforskeren Ask Hjortheede lader sig, mod lægernes anvisning, udskrive fra hospitalet, kort efter han har fået et stort og livsfarligt hovedtraume. Et traume han fik, da han med et telefonopkald blev kaldt ud til en stor sag i forbindelse med sit arbejde, men det var et opkald han ikke kunne dele med hvem som helst. For hvem kan han stole på? Hvem er involveret? Hvor meget ved de? Og hvem er de?

“Du er det perfekte monster. Smuk og dødbringende.”

Han tager en politipraktikant med ud til nattens job, som ender frygtelig galt, og han føler sig nu skyldig i den unge mands død.

Og hvor længe kan han holde sig selv i live?

“Det havde været et fandens besvær at redde manden han ville dræbe.”

Han flygter ud i sit sommerhus, og opdager hurtigt at der er nogle der vil ham til livs. Hans kone, Julie, bliver hurtigt involveret i de nye omstændigheder, da 2 maskerede mænd bryder ind i sommerhuset. Men da Ask vågner igen, er både han og Julie i live. Han ved ikke hvor meget han kan fortælle hende, og hvor meget han stoler på hende.

Enormt spændende bog med et godt og medrivende plot. Man er involveret fra side 1, og sidder ofte på kanten af sofaen, og må bare lige læse en side mere. Thomas Bagger skriver godt, og i et letlæseligt sprog. Hvis man bor i Århus eller omegn, vil man nemt kunne følge med i de lokationer han bruger i bogen, da der er gode og mange beskrivelser af de steder bogen fører os hen. Man vil føle sig hjemme, da den er meget autentisk.

“Sander Ravn blinkede usikkert. Knægten var tydeligvis et intenst og voldeligt individ, som man burde gå i en stor bue udenom. Ask mærkede efter en sidste gang. Nej, han følte intet ansvar overfor knægten. Men han vidste, at han alligevel ville fortælle sandheden. For han skulle aldrig have smidt den kop kakao i skraldespanden.”

Bogen skifter hovedperson i næsten hvert afsnit, hvilket gør at man lige skal nå at have med hvad der nu skete med Ask’s kollega Camilla Staal, da vi sidst forlod hende. Og man bliver lynhurtigt en del af Sander’s hjerne og tanker, og vil så gerne vide hvorfor han tænker som han gør.

I sidste del intensiveres jagten, og her er det helt umuligt at lade bogen ligge. Vi  kommer til en historie fra 1945, og jeg når lige at tænke, om jeg kan skippe den del,  😉 for jeg er helt ærligt ikke så interesseret i historie så det gør noget…  😉 for å si det sånn! Men hvor er jeg glad for at jeg ikke gjorde det. For hold da op..

Jeg glæder mig virkelig meget til bog nr. 2 – Superstar – som udkommer d. 16. april 2018. Jeg ved, at Thomas Bagger allerede er godt i gang med bog nr. 3, så det er bare at holde fast i kanten af sofabordet – for nu er han i gang.

Før vi nåede slutfasen, ville bogen have fået 4 hjerter. Men med den hæsblæsende og perfekte slutning på bogen når den alligevel op på 5 hjerter ud af 5. En krimidebutant, der for mig, sagtens kan måle sig med de andre i flokken af Krimikonger- og Dronninger.Thomas Bagger, Den Permanente, Den Permanente Thomas Bagger, Krimidebutant, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Boganmeldelse, Krumme anmelder, Bøger, Bog, Camilla Staal, Ask Hjortheede, Sander Ravn,


Bogen er modtaget i gave, med henblik på anmeldelse. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får, og jeg blogger om det jeg finder, passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Danish Beauty Award 2018 // Marts 2018