Mercedes-Snittet // Boganmeldelse // Anne Mette Hancock

Goodiebox // Maj 2018


Reklame


Instafriendly


Maj måneds goodiebox ankom i forrige uge, og jeg synes den er helt fantastisk i denne omgang. (Okay – det ved jeg godt jeg tit synes.. Men jeg mener det altså !) Jeg beklager at der er gået så længe denne gang, men jeg skyder skylden på det lækre sommervejr – det er bare så rart at være ude i solen, istedet for at sidde inde bag skærmen. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano, Boxen har temaet #Instafriendly denne gang. Her er nogle produkter som vil fremhæve det gode i dit ansigt, uden filter eller redigering. Her er en hjælpende hånd til en flawless makeup og et flawless instafeed. Her er noget der gør dine læber extra glansfulde. Giver din hud et fugtboost, og giver dit hår extra volumen. Og noget der gør at lyset falder perfekt på instaselfies. Og Goodiebox vil så gerne se dine billeder. #instafriendly #yourock #girlpower #workitGoodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano,5 full size produkter i denne måned, det er dælme i orden. Hvis du får lyst til at se tidligere boxe, kan du søge øverst i indlægget ^^ – bare skriv Goodiebox, så kommer de frem. Du kan også finde tidligere boxe, tilmelde dig, læse om Goodiebox mm. her. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano,EVOLVE BEAUTY Hyaluronic Serum. Vejl. uds.pris 102 kr. 

Hyaluronsyre er en fest til dit ansigt. Den binder fugten i huden, hvilket gør at din hud stråler. Denne serum fra Evolve Beauty, er sprængfyldt med hyaluronsyre, granatæbleekstrakt og rosenvand. Påfør den inden din dag- eller natcreme.

COMME DEUX Discoskin. Vejl. uds.pris 199 kr. 

Måske så i med på Instagram den anden dag, da jeg havde denne maske i ansigtet? Den er så fin, og smuk og  holografisk. Den indeholder mandelsyre og glycerolgel, som virker eksfolierende samt super fugtgivende. Man skal påføre et tyndt og jævnt lag, og lade den virke i 10 min. inden man fjerner den med lunkent vand.  Ansigtet føles super lækkert og virkelig renset efter brug.Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano,

UOGA UOGA Moon Pat Natural Highlighter. Vejl. uds.pris 111 kr. 

Bruger I highlighter? Det er en trend der er kommet for at blive (tror jeg), så spring endelig med på bølgen. Silkeblød highlighter giver en naturlig glød. Brug den på dine kindben, øjenlåg, amorbue eller hvor du har lyst til at skinne (evt. dine kraveben?). Når du tager instabilleder med highlighter, vil lyset falde perfekt, og du har ikke brug for filter.

AMIKA Bombshell Blowout Spray. Vejl. uds. pris 99 kr. 

Bombshell Blowout.. Skal jeg lige love for virker. Et par pust ved hårrødderne og ud i længderne i håndklædetørt hår, og så får du fylde i håret. Man kan vælge at føntørre (hvilket jeg synes giver den størst effekt), eller lade det tørre af sig selv. I den varme vi har for tiden, er jeg ikke fan af hårtørrer 😉 Du kan også bruge det i tørt hår som en styling spray, for et “beachy look”.

MESAUDA MILANO Extreme Gloss. Vejl. uds.pris. 99 kr. 

Den har jeg faktisk også vist på Instagram. 

Nude, er ret ofte ikke særlig pænt til mig. Jeg ligner ret hurtigt en rullepølse 😉 Men denne her fra Mesauda Milano er den perfekte nude til mig. Glansfulde læber er ved at være inde i varmen igen, efter et par år med matte læber (jeg er ikke færdig med matte læber… bare lige for at slå det fast), Den har en langvarig glanseffekt og en smuk glans. Den er ret glossy – og egentlig en hel del fedtet – det skal jeg lige vænne mig til. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano,

Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Denmark, Goodiebox Danmark, Comme Deux, Uoga Uoga, Evolve Beauty, Amika, Msauda Milano,

Har du også fået lyst til at blive forkælet af goodiebox hver måned? Så se med her, hvordan du opretter dig. Det koster 169 pr. måned incl. levering.


Goodieboxen er modtaget i gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg finder interessant og som passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mercedes-Snittet // Boganmeldelse // Anne Mette Hancock