Goodiebox // Maj 2018

Slagplanen // Boganmeldelse // Kristen Callihan


Boganmeldelse


Reklame


Titel: Slagplanen

Forfatter: Kristen Callihan

Forlag: Flamingo Books

Udgivet: 26. April 2018

Genre: Kærlighed

Serie:  3. bog, i Game On serien. Efterfølgeren til Sendt til Tælling og Chanceløs. 

Antal sider: 338 sider.

Læst som: Papirbog modtaget af forlaget. 


Flamingo, Flamingo Books, Bøger der forfører, Kristen Callihan, Chanceløs, Sendt til tælling, Slagplanen, Game on, Krummes Krummelurer, Krummeskrumemlurer.dk, Anbefaler, Boganmeldelse, Bøger, 3. bog i Game On serien. De kan læses enkeltvis, og er fritstående. Jeg anbefaler selvfølgelig at I læser dem alle 3 😉

Anmeldelse af Sendt til tælling her. 

Anmeldelse af Chanceløs her. 

Ethan’s liv har altid været football, og han er efterhånden et kendt ansigt i hele landet. Han har for flere år siden forelsket sig i Fiona, og der er bare ikke noget at gøre – han må have hende.

“Selv dengang vidste jeg, at Fiona ikke passede til mig. Jeg er den stille type, der foretrækker at holde mig for mig selv. Fiona er selve livet – det boblende, sprudlende, bidende liv. Alt sammen indpakket i en lillebitte perfekt pakke.”

Fiona lever et fredeligt liv, indtil hun tager op til sin søster og svoger, der netop er blevet forældre. Her møder hun igen sin svogers bedste ven, som helt tilfældigt er der i samme weekend. Fi er vant til at være i en familie der er kendt, da hendes far og søster arbejder i footballbranchen selv. Så at Ethan er kendt, kan ikke genere hende. Men da hun pludselig forelsker sig i ham, er det alligevel ikke helt så enkelt.

“Gray kysser Fi på kinden. Han ser lidt mere opløftet ud, da han trækker sig tilbage. “Du lugter af cologne, Fi-Fi” Hun bliver straks rød i kinderne. “Jeg lugter af natklub.” “Cologne” giver Gray igen, da han trisser hen mod tappen. Han ser på mig. “Dex’ cologne. Og lad være med at benægte det. Jeg har delt værelse med fyren i årevis.”” 

De befinder sig i hver deres ende af landet, og Fi vil ikke have et forhold. Der er alt for langt imellem dem. Det er Ethan ligeglad med – han vil gøre alt for at Fi vil blive hendes.

“For fanden, altså, jeg skal bare røre ved lidt ansigtshår. Hvorfor føles det så, som om vi er to børn, der står i et hjørne og leger ‘hvis jeg må se din, så må du se min?’  Irriteret på mig selv rækker jeg hurtigt hånden frem og rører ved det. Blødt. Hans skæg er blødt. Og fjedrende. Det havde jeg ikke regnet med. “

Da hun endelig nedbryder sit forsvar, er der til gengæld andre der gør noget som får Fiona til at gå helt i baglås. Igen. Og det er her de skal stå den helt store prøve.

“Det går op for mig at vi er holdt op med at tale og bare kigger på hinanden. Hvert eneste sted, han ikke rørte ved i aftes – hvert eneste sted,  jeg har lyst til, at han rører – er brændende varmt og længselsfuldt. Jeg tager en dyb indånding. Og jeg ser ham gøre det samme. Jeg skal lige til at bryde øjenkontakten, da han læner sig frem, så de muskuløse underarme glider lidt nærmere mig. “Gå ud med mig. På en date.””

Dette er 3. selvstændige bind i Game On serien, hvor vi før har mødt de andre i serien, har både Ethan og Fiona været bipersoner – men vi kendte dem altså godt i forvejen.

En bog om at turde. Om at nedbryde egne grænser, og at ville på trods. Om at sige ja, selvom det logiske ville være et nej.

Jeg elsker disse bøger, og sluger dem råt. Det gjorde jeg også med både Sendt til Tælling og Chanceløs. Kristen skriver et flydende sprog, der er let at læse, og både om kærlighed, sex og venskab. I de 2 første bøger var der masser af lækre citater, heri er der ikke så mange. ( I de første 2 bøger fik jeg mig jo et par nye citater:  “Jesus Kristus på vandcykel”, og “Hold da hot.”)

Der er 5 hjerter ud af 5 til Slagplanen.Flamingo, Flamingo Books, Bøger der forfører, Kristen Callihan, Chanceløs, Sendt til tælling, Slagplanen, Game on, Krummes Krummelurer, Krummeskrumemlurer.dk, Anbefaler, Boganmeldelse, Bøger,


Bogen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive denne anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver kun om det jeg interesseret mig for, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox // Maj 2018