CND Vinylux // Boho Spirit // Sommer 2018

Björn Axén // Tørshampoo


Reklame


Tørshampoo er guds gave til de dage hvor man måske ikke lige får vasket håret. Om det så er fordi du er … doven? Har ondt? Ikke har tid? Ikke gider? Det er jo fuldstændig lige gyldigt 😉 Det virker. Og håret bliver ikke stift, eller gråt, eller kedeligt at se på.Björn Axén, tørshampoo, Dryshampoo, Krummeskrummelurer, Björn Axén Tørshampoo, Bjørn Axen, Jeg har prøvet flere forskellige tørshampoo’er de sidste par år, og der er bare forskel.. BUM! Og ét af de mærker jeg vender tilbage til, er Björn Axén. Jeg har tidligere haft en blå (Eller tidligere og tidligere – den er faktisk ikke tom endnu 😉 ) som jeg er rigtig glad for. Så stor var min begejstring, da de 2 her dukkede op hjemme på matriklen.

De er kommet 3 nye  i serien. Jeg har modtaget Sunny Grapefruit og Green Apple. Der findes også en der hedder Sweet Blossom.   Lige nu, koster den 72 kr. i Matas, og du sparer 18 kr. Og se dem lige.. De er faktisk rigtig pæne at se på også. En bonus til badeværelset.

Vegansk tørshampoo, der dufter og effektivt frisker håret op, uden at give stivhed. Kom produktet i ved hårrødderne, og der hvor det ser fedtet ud – og rod lidt op i det der hvor du har sprayet.

Ikke nok med at det giver nyt liv til kedeligt hår, er det også super effektivt til at give fylde i håret.

Bruger du tørshampoo? Fortæl gerne hvorfor, hvis du ikke gør. Er det fordi du ikke har fået det prøvet af? Har prøvet noget der er dårligt? Eller er der måske ingen grund 😉Björn Axén, tørshampoo, Dryshampoo, Krummeskrummelurer, Björn Axén Tørshampoo, Bjørn Axen,


Produkterne er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver kun om det jeg synes passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CND Vinylux // Boho Spirit // Sommer 2018