Björn Axén // Tørshampoo

Yves Rocher // Sommer 2018


Reklame


Lidt nyheder er der også kommet fra Yves RocherYves Rocher, Yves-rocher.dk, sommernyheder, anmeldelse, Shampoo, Conditioner, Scrub, Maske, Øjenskygge,3 nye øjenskyggeblyanter – cremede og lette at bruge. De kan sagtens blendes sammen, hvis man vil have flere farver på, på samme tid. Ydermere har jeg brugt den lyseste som base for et par andre glimmerøjenskygger. Det virker p.e.r.fekt. Og så holder de hele dagen. Og de er vandfaste. Find dem her. Yves Rocher, Yves-rocher.dk, sommernyheder, anmeldelse, Shampoo, Conditioner, Scrub, Maske, Øjenskygge,

Yves Rocher, Yves-rocher.dk, sommernyheder, anmeldelse, Shampoo, Conditioner, Scrub, Maske, Øjenskygge,Shampoo.  Mild og blødgørende shampoo med havre, som giver næring til tørt hår. 39 kr.

Balsam. Udglatter hårfibrene så det bliver glansfuldt, blødt og er lettere at rede ud. Ekstrakt af morgenfrue fra økologiske plantager. 39 kr.

Nat-hårkur Påføres inden sengetid, og dagen efter vil dit hår være 20 gange mere modstandsdygtigt. Bruges 2-3 gange om ugen. 79 kr.

Brusegelé    35,- for 400 ml. Dufter af passionsfrugt og ingefær, pH neutral, så den udtørrer ikke huden.

Genfugtende kropsgelé. Mmmm. Dufter også af passionsfrugt og ingefær. Og duften holder længe – især hvis du bruger både brusegeléen og denne bagefter. Virker en smule klistret i starten, men det er altså kun lige til den er kommet på, og har siddet i ½ minut. Men jeg bliver nødt til at vaske fingrene bagefter, for de er altså fedtede. Men den trænger hurtigt ind ellers. 49 kr.

Scrub – Udglattende kropspeeling. Dufter skønt af passionsfrugt og ingefær.  49 kr. Jeg har brugt den rigtig meget til mine fødder .. For jeg elser at gå i bare tæer, og så er den fantastisk lige til at få skrubbet dem rene igen. Og ellers er scrub, efter min mening, bare helt fantastisk at bruge et par gange om ugen.Yves Rocher, Yves-rocher.dk, sommernyheder, anmeldelse, Shampoo, Conditioner, Scrub, Maske, Øjenskygge,Efter en dag ved stranden, eller bare efter en varm dag i haven, på altanen eller i byen, er det virkelig lækkert at tage et bad og ende med at dufte af passionsfrugt.

Jeg synes du skal tage et lille kig ind forbi Yves Rocher  og se, om ikke du finder lidt lækre sommer mush haves.


Produkterne er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg finder passer ind i bloggens temaer, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i bloggen. 

1 kommentar

  • Sikre nogle lækre nyheder! Bruse- og kropsgeléerne lyder begge som nogle produkter, jeg lige skal tage et kig nærmere på. Elsker duften af passionsfrugt! (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Björn Axén // Tørshampoo