Essence // Øjenmakeup

IDUN Minerals


Reklame


Idun, Idun Minerals, Idun Minerals hudpleje, Hudpleje, Øjencreme, Dagcreme, Natcreme, Serum, Kender I Idun Minerals? Jeg har før testet nogle makeup produkter fra det skønne mærke, og denne gang er det hudpleje jeg har haft fingrene i.

Cleansing Face & Eye Mousse. Jeg har brugt produkterne i et par uger nu, og jeg må sige at jeg er ret vild med det. Især ansigtsvasken, er blevet en fast del af min aftenrutine. Jeg har i de sidste mange år, brugt renseprodukter fra Matas på en vatrondel. Og indimellem synes jeg ikke jeg bliver ordentligt “ren” efter den tur. (Jeg ELSKER stadig Matas’ renseprodukter.. Det er ikke det jeg skriver), men denne har rens er så lækker og skummende og mmm. Den tager dog ikke min vandfaste mascara, som der ellers står den gør – så der må jeg ty til den faste fra matas bagefter for at få pandaøjnene væk.

Jeg bruger 2 pump ud i (rene..) hænder – jeg kan bedst lide at min hånd er fugtig – men ikke våd. Og så fordeler jeg det i ansigtet og vasker ansigtet godt. Når jeg synes det er nok, tager jeg en våd vaskeklud og renser det væk. Det gør at jeg også i samme omgang får en “meget mild” scrub 😉

Øjencremen er også lækker og blød, og dejlig at have på. Det er en form for applikator man kan bruge til at fordele øjencremen på øjnene med – men det fungerer ikke for mig. Jeg kommer lidt på fingerspidserne, og dupper under øjnene og på øjenlågene.

Serum bruger jeg både under dag- og natcremen, og den er “tynd” i det – så den trænger megahurtigt ind, uden at fedte eller klistre på nogen måde. Den er beriget med hyaluronsyre og niacinamid.

Natcremen er dejlig og cremet, og lægger sig skønt på huden og trænger hurtigt ind.

Og det gør dagcremen faktisk også. Og det er en jeg kan have på hver dag, uden at den smelter af huden igen, som jeg ellers har erfaring med at mange cremer gør på mig om sommeren (Og om vinteren – hurra for tidlig overgangsalder.. 😉 )

Idun Minerals kan du bl.a. købe hos Matas.Idun, Idun Minerals, Idun Minerals hudpleje, Hudpleje, Øjencreme, Dagcreme, Natcreme, Serum, Er I gode til at huske at pleje huden?

Hvilke produkter kan I bedst med?


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonimisk interesse i mine indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essence // Øjenmakeup