IDUN Minerals

Ziito.dk // Tøjstativ


Reklame


Jeg har modtaget det fineste tøjstativ fra Ziito.dkziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise mine smukke kjoler på stativet, så I kunne se både dem og stativet “in action”. Var det ikke en god idé?

Kjolerne er mine egne. Og der er flere forskellige modeller. Lige fra H&M og Bilka, til hjemmesyede (ikke af mig… dog..  🙂 ) og Margot, DuMilde og  Lindy Bop, (og nej.. – det er heller ikke alle mine kjoler der er her.. :I )

Og ja.. Jeg er til farverige kjoler og sko. Men jeg vil helst gå i et med væggen. Du skal helst ikke se mig.. Jeg går på den anden side af gaden, hvis der er udeservering – så jeg ikke bliver genkendt, hvis der sidder nogle jeg kender. Jeg ved det godt… Det passer slet ikke sammen. Men farverige kjoler og lækre sko gør mig glad. Helt ind i knoglerne. Så det er bare sån det er 😉 Dét skal min angst, trods alt, ikke tage fra mig. ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Det er 3 brødre der har startet Ziito.dk op i 2014. De er alle 3 med inde over, og derudover sidder der 5, og varetager øvrige opgaver.

Virksomheden er bygget op omkring deres fælles værdier indenfor bæredygtighed, æstetik og nysgerrighed omkring materialer. Og de er klar til at gøre det meste for at skabe en bæredygtig omstilling i Europa.

Nogle af deres visioner for Ziito.dk, er at de gerne vil ændre Danmark fra at tale om bæredygtighed til at leve det. Til at blive et verdenscenter for cirkulære modeller indenfor design- og materialeudvalg.
De sætter deres relationer højt – både internt og externt.
Ziito vil gerne gøre det lettere for kunderne at leve bæredygtigt, og er derfor meget behjælpelige med nye begyndelser – om det er til et nyt hjem, en butik eller en virksomhed.

Det stativ som jeg har fået tilsendt er et “midt imellem” – det fåes nemlig både bredere og smallere – men på denne måde synes jeg man får en ret god idé om, hvor meget det egentlig fylder, og hvor meget tøj der kan være på. Derudover fåes dette stativ også i stålfarvet.

Udover disse, findes der også mange andre stativer på deres hjemmeside. Der er med hylder  – både foroven og forneden, med og uden hjul, til at stå og til at hænge på væggen, til butikker, til både hænge og tøj på hylder, og i flere forskellige farver og materialer. Derudover har de også bøjler, sæbe, shampoo, maling og borde. Men kig ind forbi ziito.dk og se om ikke du kan lade dig inspirere.ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Lola Ramona, Det er stabilt, og står perfekt uden på nogen måde at være i nærheden af at være vakkelvornt. Og, som I kan se, kan der være en del på det,  uden at vælte eller lide overlast. Det er fantastiske produkter der er brugt, samtidigt med at det også er let, fint og på ingen måde prangende.

Og så er det altså bare mega cool – det ser så fedt ud med de rå detaljer fra vandrørene, og de kan passe ind i enhver husstand. Både råt, fint og feminint. ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Lola Ramona, Billederne er taget i haven, for der hvor jeg har stativet til at stå, kan man ikke tage ordentlige billeder. På denne måde var der både mest lys og mest plads.

Der er mange billeder af stativet. Men det har også rigtig mange virkelig fine detaljer. Stativet kom i en lang papkasse (Så lang, at der i min lille Mii, kun lige nøjagtigt var plads 😉  til at have det i bilen.) Tung var den – så du skal nok ikke hente den på din cykel, hvis du har andre muligheder. Og pas på når (hvis) du stikker hånden ned i selve kassen, for at trække  nogle af delene ud, der kan sidde sådan nogle clips, der er ret skarpe. Og så er der en del overskudsfarve på stativet. Det fjernes nemt – jeg brugte bare en tør klud, men godt at vide, inden man hænger sit tøj op. ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Stativet var mega nemt at samle – så nemt at jeg kunne gøre det selv..  hvilket betyder at de fleste vil kunne samle selv 😉 Siger det bare 😉  Er man i tvivl, er der en fin videoguide på hjemmesiden 😉 ziito.dk, ziito, tøjstativ, bæredygtighed, vandrør, kjoler, lindybop, dumilde, margot, stativ, Lola Ramona


Tøjstativet er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IDUN Minerals