Ziito.dk // Tøjstativ

India Place // Boganmeldelse // Samantha Young


Reklame


Boganmeldelse


Titel:  India Place

Forfatter: Samantha Young

Forlag: Flamingo Books

Genre: YA, kærlighed

Serie:  Dublin Street. (Dublin Street, London Road, Jamaica Lane)

Udgivet: 7. Maj 2018

Antal sider: 292 sider

Læst som: Papirbog, modtaget af forlaget. 


4. selvstændige bind i Samantha Young’s Dublin Street serie. De første 3 er: Dublin StreetLondon RoadJamaica Lane . Man behøver ikke at have læst de 3 forrige bøger, men det er en fordel, da vi hører en del om de personer også, og det er familie.Samantha Young, India Place, Flamingo, Flamingo Books, Bøger der forfører, YA, Young Adult, Kærlighed, Dublin Street, London Road, Jamaica Lane, Boganmeldele, Anmeldelse, Bog, Bøger, Anmeldereksemplar, Hanna Nichols, Marco D'Alessandro, Flamingobooks.dk, Sidste gang Hannah så Marco, knuste han hendes hjerte. Fyren med det store hjerte, og den hårde facade – han er den eneste hun nogensinde har elsket, men alting ændrede sig, da Marco pludseligt rejste bort og lagde både Skotland og Hannah bag sig. Hannah og Marco havde et helt specielt venskab, et som de begge skattede højt. De kunne tale sammen om alt, og de var sammen næsten hele tiden.

Nu er han tilbage, og skæbnen bringer dem sammen igen. Marco er fast besluttet på at få Hannah tilbage, efter den korte, skæbnesvangre nat de tilbragte sammen for så mange år siden.

Men Hannah opdager, at Marco har en hemmelighed. En stor hemmelighed – og hun ved ikke om hun er klar til at høre den.

“De verbale overfald var langsomt blevet grovere og mere modbydelige. Jeg så mig for, inden jeg krydsede gaden for at undgå drengene. Desværre havde Jenks ingen planer om at undgå mig. Jeg så ned på mine fødder og bøjede hovedet, da jeg hørte ham råbe mit navn. Mit hjerte begyndte at hamre mod ribbenene, som om det vidste noget, jeg ikke gjorde. Jeg så rædselsslagent op, idet en grinende Jenks slentrede over gaden mod mig med sine to venner på slæb. De grinede smørret.” (“fun”fact – Jeg har også prøvet at være bange for en ældre dreng der boede på vores vej – når jeg var på vej til eller fra skole – var han indimellem på vej modsat – eller også gik han bare den anden vej for at gøre mig bange – han var så skummel, hvis jeg så gik over på den anden side af vejen, gik han også derover.. Det var frygteligt. Dog gjorde han mig aldrig noget.)

Hannah arbejder som lærer, både i folkeskolen, og som frivillig for voksne. Hun har et stort hjerte, og gør det fordi hun oprigtigt vil hjælpe.

“”Tabby…” Jeg dukkede hovedet for at se gravalvorligt ind i hendes øjne. “I dag føles det her som verdens undergang. I morgen? I morgen virker det mindre vigtigt. Du skal nok komme over det. Det lover jeg.” Tabby så alt andet end overbevist på mig, mumlede tak og smuttede stille ud af klasseværelset. Jeg så efter hende og følte med hende, men hun skulle nok klare sig. Jeg vidste det, for jeg havde selv været der. Det var et helvede, mens det stod på, men jeg var ret så sikker på, at tiden lægede alle sår. Men nogle gange faldt man så over et tåbeligt fotogafi, der krattede lidt op i såret.”  The one  (and only..) that got away…

Søde kollegaer, der blot vil hende det bedste, og alligevel kommer til at skuffe, fordi de  gør ting i misforstået venlighed.

Det eneste der var en smule svært i India Place, var alle de mennesker. Der er efterhånden en kæmpe familie at holde styr på. Måske – hvis man læste de 4 bøger lige efter hinanden, at jeg kunne have holdt styr på hvem der er hvem – men det bliver en smule kompliceret for mig at hitte rede i, hvem der er hvem. Men måske det er fordi jeg læser virkelig… mange bøger.

Der er 5 hjerter ud af 5 fra mig. Det er en god bog, der ikke er til at lægge fra sig igen. En bog, som ikke kræver en masse af mig, men som jeg kan læse og slå tankerne fra imens. Det er så dejligt. Og det er derfor jeg hopper imellem en krimi og en YA. Så dejlig afveksling.Samantha Young, India Place, Flamingo, Flamingo Books, Bøger der forfører, YA, Young Adult, Kærlighed, Dublin Street, London Road, Jamaica Lane, Boganmeldele, Anmeldelse, Bog, Bøger, Anmeldereksemplar, Hanna Nichols, Marco D'Alessandro, Flamingobooks.dk,


Bogen er modtaget som gave. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ziito.dk // Tøjstativ