Madison Profesional // Hårbørster

Goodiebox // Juni 2018 // Hi and Bye


Reklame


Hi and bye


Juni måneds goodiebox er ret lækker. Jeg nåede ellers lige at gå lidt i panik, da jeg så at Maria (RijaH) havde fået 2 produkter jeg ikke havde modtaget… NÅ men altså, så havde jeg jo fået 2 som hun ikke havde fået. Nogle gange ærgrer det mig lidt at de ikke er ens, for den ene af hendes ting ville jeg ihvertfald gerne have haft. 😉

Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Ilse Jacobsen, Clean, Ziaja, Paese, Vichy, Balance Me, Løwén, OG – så fik jeg lige sat gang i et surt opstød på insta. (Undskyld..) Jeg kan ikke gøre for det. MEN jeg unfollower simpelthen alle dem der spoiler den første dag hvor GB kommer. Jeg gider, helt ærligt, ikke at se hvad der er i boxen som det allerførste om morgenen når jeg åbner ig. Der er nogle der får den med DAO – og tillykke til Jer – I er de første der får den. Kl. 6 om morgenen eller sådan noget. Men hvorfor er det, at det er nødvendigt at skulle være den første på instagram til at vise hvad der er i? Jeg forstår godt, at man gerne vil vise sine produkter frem. Men jeg synes godt lige man kan vente én dag? Eller gøre det i story – og skrive – ikke se videre, hvis ikke du vil spoiles. Eller lave flere billeder på samme opslag, så man ikke får det kastet lige ind med havregrynene. Det kan godt være jeg bliver upopulær på den her – men so be it. Og nu skal jeg nok være sød og ordentlig igen 😉

Månedens box hedder HI AND BYE. Hi til alle de lyse timer, de lette cremer og makeuprutiner. Bye til de fede cremer, kolde måneder og de korte dage.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Ilse Jacobsen, Clean, Ziaja, Paese, Vichy, Balance Me, Løwén, CLEAN Lovegrass Eau de Parfum. Vejl. uds.pris 400 kr. for 30 ml.

Elsker CLEAN. Lovegrass har vi faktisk fået før i GB, i sådan en lille roll-on. Så jeg forærede denne her til min veninde. Den dufter simpelthen så skønt og friskt. Indbegrebet af sommer, med friske duftnoter fra bl.a. klementin og rose. Mums..

ZIAJA Manuka Tree Deeply Cleansing Peeling Paste. Vejl. uds.pris 29 kr. FULL SIZE.

Peeling paste – der fjerner døde hudceller, virker dybderensende og reducerer hudorme og urenheder. Massér produktet ind på fugtet hud, og skyl efter med vand. Med rens af huden, gør man sig selv en tjeneste (eller mange..) Make-up ligger meget pænere, og du fjerner det grå og slidte udtryk i huden, ved at rense, peele, friske op. Og din hud vil elske dig for det.

ILSE JACOBSEN Sea Bucktorn Body Lotion og Body Shampoo. Vejl. uds.pris 95-195 kr. for 200 ml.

Meget kraftig duft, som med det samme springer én i møde når man åbner goodieboxen. Begge produkter indeholder aktive ingredienser, såsom havtorn, hvilket sikrer dig en gennemfugtet hud sprængfyldt med energi. Milde og friske noter fra bl.a. mandarin, mynte og rose. De dufter skønt, og jeg glæder mig til at få dem taget i brug. Det er de første produkte fra Ilse Jacobsen jeg har haft i hænderne.

PAESE Diamond Eyeshadow. Vejl. uds.pris. 89 kr. FULL SIZE.

Så fin og sart øjenskygge. Pigmenteringen er dog ikke den bedste. Men med en lys cremeøjenskygge under, forbedres den betragteligt. men smuk er den. Metallisk glans.

VICHY Slow Âge Cream. Vejl. uds. pris. 249-259 kr. for 50 ml.

Man kunne enten få dag- eller natcreme – jeg har modtaget natcremen. Lige da jeg åbnede blev jeg et øjeblik bekymret for om den kunne være for gammel. Faktisk så ligner det (efter 14-årig’s udsagn) karamelsovs 😉 Men den dufter rigtig lækkert, og jeg glæder mig til at få den prøvet. Den styrker og beskytter huden om natten, samtidigt med at den reducerer synligheden af fine linjer og pigmentering. I dagcremen er der SPF30.

BALANCE ME Pure Skin Face Wash. Vejl. uds.pris. 75 kr.

En ansigstvask der renser dit ansigt hurtigt og skånsomt fri for makeup og snavs. Den opretholder hudens naturlige fugtbalance. Denne er så fin og fylder ikke meget i rejsetasken. Ikke lige my kind of duft. Den dufter for meget af citron til min smag. Og så var den plomberet så godt, at jeg til sidst måtte bruge en tandstikker til at få et lille hul.. Måske det mest er fordi jeg ikke er den største fan af Balance Me.. Ja – men jeg er sikker på at andre godt kan bruge den. Så den må jeg give videre ihvertfald.

LØWÉN Beyond – Volume & Curl Mascara. Vejl. uds.pris. 179,95 kr Full size.

Den vandt en pris til Danish Beauty Awards 2018.  Giver dine vipper masser af volume, samtidig med at den kurvede børste fanger og løfter alle dine vipper. Den indeholder biotinoyl-kompleks, der virker som et længdegivende serum på dine vipper. Så både mascara og vippeserum i en. I like. Og børsten virker god, og mascaraen holder hele dagen.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Ilse Jacobsen, Clean, Ziaja, Paese, Vichy, Balance Me, Løwén,


Produkterne er modtaget til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg finder interessant, og som passer ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madison Profesional // Hårbørster