Hjerteknuser // Boganmeldelse // Geir Tangen

Goodiebox // Juli 2018


Reklame


Beauty Around The World


Goodiebox, Goodiebox DK, Piz Buin, Nails inc., Aloe After Sun, Zenz, The Wes Surf, Dr. Botanicals, Olie, Hårbørste, Solcreme, Solbeskyttelse, Anmeldelse, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Goodiebox for juli, landede på min OK Plus tank mens jeg var på ferie. Jeg frygtede at jeg ville nå at se en hel masse på instagram inden jeg kom hjem, og tænkte – what the heck – så er det bare sådan det må være i denne måned. Men det gjorde jeg ikke… Så det var super fedt at jeg havde den overraskelse til gode.

 Vi kommer lidt rundt i verden i denne måned, da de har været i bl.a.  Maroko, Afrika, Ghana og Japan.

MEN.. hvorfor skal solcremen først komme når jeg er færdig med at holde ferie? En lille bøn til goodiebox ville være – at sende den ihvertfald en måned før næste år, så flere måske har mulighed for at tage den med på ferie. Jeg synes ihvertfald det er ærgerligt, og jeg kommer ikke til at bruge den – kan selvfølgelig bare gemme den til næste år, men hvem ved om jeg overhovedet kommer afsted næste år.. Det samme med Aloe After sun. Og jeg har ellers gerne ville prøve Piz Buin i – forever.. Goodiebox, Goodiebox DK, Piz Buin, Nails inc., Aloe After Sun, Zenz, The Wes Surf, Dr. Botanicals, Olie, Hårbørste, Solcreme, Solbeskyttelse, Anmeldelse, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, Til gengæld!! Er alle produkterne i denne måned full size.

NÅ!

Her er produkterne for Juli måned.Goodiebox, Goodiebox DK, Piz Buin, Nails inc., Aloe After Sun, Zenz, The Wes Surf, Dr. Botanicals, Olie, Hårbørste, Solcreme, Solbeskyttelse, Anmeldelse, Krummeskrummelurer, Krummes Krummelurer, PIZ BUIN Ultra Light Hydrating Sun Spray. Vejl. uds.pris. 149,95

KOREA. Solcreme er super vigtigt. Og jeg bruger det… ofte! Herhjemme ikke sååå meget. Men når jeg er på ferie bruger jeg det – tit. Især i starten, for ikke at blive rød. MAN SKAL bruge solcreme, okay! Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke gør det, det er også bare så dumt altså. Men i år, er jeg overhovedet ikke blevet rød, og det er ret rart. Jeg ville ha elsket at have denne spf 15 med til Italien, det er en spray, der ikke fedter, og lige præcis sådan noget jeg godt kan lide. Måske næste år?

THE WES SURF Aloe After Sun. Vejl. uds.pris 39 kr.

AFRIKA. Når jeg så ikke har brugt solcreme, og er blevet rød.. det er sket.. sådan set. Så er det rart at putte noget kølende på huden, og jeg har faktisk ofte brugt aloe Vera, hvis det har været herhjemme – altså direkte fra planten. Lige brække en spids af, og smøre gelen ud. Det virker. Nemmere er det selvfølgelig hvis det kommer på flaske. Aloe Vera har en beroligende effekt på mindre forbrændinger, sår og hudirritationer. Så denne after sun, skulle være virkelig lækker hvis uheldet er ude. Den dufter helt ok af citrus. Tyk gel når man kommer det på huden, men det bliver lynhurtigt tynd – næsten som vand – og nemt at smøre ud.

DR BOTANICALS Moroccan Rose Oil. Vejl. uds.pris. 170 kr.

MAROKKO. Jesus Kristus på vandcykel! Den dufter godt. Herregud altså. Mums. Jeg er blevet ret vild med olier og serum til ansigtet, og jeg tror ret hurtigt denne her bliver endnu en favorit. Dufter så skønt af rose, uden at det på nogen måde overdøver alt andet. Den er sprængfyldt med mineraler og vitaminer, som fornyer, beskytter og gennemfugter din hud. Den er let og trænger hurtigt ind, hvilket er ret perfekt i disse varme dage. Her skal du blot bruge 3 dråber efter din serum.

ZENZ Pladebørste Kombi. Vejl. uds.pris. 199,-

ASIEN. Den virker ret lækker. 2 forskellige pigge – bløde nylonhår og så de lidt mere “rå” vildsvinehår. Og så er skaftet lavet af miljøvenlig bamus.

NAILS INC. INC redible Jelly Shot Lip Quencher. Vejl. uds.pris 67 kr.

JAPAN. Transparent lip quencher. Fugtgivende læbebalsam i forklædning. Den nærer, fugter og reparerer læberne. Indeholder risklidolie som er genopbyggende, og som man blandt andet kan finde i Japan. Desuden får dine læber et diskret rosa skær. Den ved jeg simpelthen ikke helt hvad jeg synes om. Ligner lidt sådan noget jeg legede med da jeg var 13-14 år (Ved godt vi har en anden tid i dag, hvor de 14-årige bruger Anastasia osv. 😉 ) Den er blød nok at få på læberne, men jeg synes den har en lidt træls kemisk lugt. Og så den blomst der sidder midt i.. Ikke lige min smag.. må jeg sige.

Hvad synes du om månedens box? Er det bare mig der er lidt sippet mht. sen solcremelevering 😉 og kemiske læbeprodukter?

Hvis du skulle ha fået lyst til at modtage en lækker box hver eneste måned, kan du læse om den, se flere boxe, og hvordan du skal gøre – lige her på Goodiebox.dk. 

Og jeg lover.. Det er altså overhovedet ikke hver gang jeg er lidt sippet 😉 eller skuffet. De allerfleste gange er jeg ovenud lykkelig for det der kommer i boxen. Og det er en billig måde at få afprøvet nye ting på. Er der noget du ikke kan bruge, er det jo lovligt at dele ud af det – eller forære som f.eks. værtindegaver, eller hvis du bare gerne vil forkæle en anden 😀


Boxen er modtaget til test/anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for, at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får – jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg synes passer ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjerteknuser // Boganmeldelse // Geir Tangen