Alt eller intet // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt

Davines // Hårpleje


Reklame


Jeg modtog nogle ret lækre produkter fra Davines, et stykke tid inden jeg tog på ferie. Jeg nåede at bruge dem lidt, og har også brugt dem efter. Især hårshampooen – prep shampoo og conditioner –prep mild cream og blowdry primeren, bruger jeg ret ofte, fordi det simpelthen passer perfekt til mit tynde og fine hår. Det har ikke mirakuløst givet mig fyldigere hår, men jeg synes at mærke en forskel når jeg har brugt produkterne (altså indtil jeg vasker hår næste gang, og det f.eks. er med et andet produkt). De er milde og meget drøje i brug.Davines, Anmeldelse, Davines Your Hair Assistant, Your Hair Assistant, Alle produkterne dufter skønt og “lidt frisøragtigt” (Kender I ikke den duft ? Duft af nyt hår hos frisøren – jeg elsker duften – men kommer heller ikke så tit til frisør 😉 ) Blowdry primeren er jeg blevet ret glad for. Jeg bruger den i håndklædetørt hår, lige inden jeg føntørrer. Om den hjælper med at tørre det hurtigere, tror jeg ikke, 😉  men det giver både struktur og fylde til håret, så det er lidt lettere at sætte. Samtidigt er den varmebeskyttende, og får selve føntørringen til at “vare længere” altså sætter håret – på en måde.Davines, Anmeldelse, Davines Your Hair Assistant, Your Hair Assistant, Hårspray’en er også god, men det er som om dysen ikke fungerer helt som den skal. Den starter først med at spraye, når man har haft knappen trykket nede i et par sekunder, og slutter først efter man har sluppet igen. Og i et par dage, fungerede den slet ikke. Men jeg synes den dufter godt, den sætter håret som det skal, og håret bliver på plads. Og den kan jo være en “mandagsmodel” 😉 jeg har fået. Davines, Anmeldelse, Davines Your Hair Assistant, Your Hair Assistant, Volume creator brush – der gik lige lidt tid.. for å si det sånn. Før jeg fattede konceptet. Man hælder pudderet ind i selve børsteskaftet – og så kan man dreje lidt forsigtigt, for at det finder vej ud i selve børstehovedet. Så fungerer det ved at man “børster” pudderen ind i hovedbunden, der hvor man gerne vil have fylde. Og det giver fylde, jeg synes bare konceptet er lidt sjovt? mærkeligt? Jeg har prøvet et lignende produkt fra andre mærker også, hvor man bare skal hælde produktet i hårbunden – og det fungerer lidt bedre, for mig i hvertfald. Men den er da lidt pænere at se på. En helt sort børste. Jeg kan bare ikke få selve låget sat på igen 😉 børsterne kan jeg ikke samle sammen, så de kan komme ind i låget, uden at nogle bliver bøjet. 😉Davines, Anmeldelse, Davines Your Hair Assistant, Your Hair Assistant, Produkterne kan købes i rigtig mange frisørsaloner rundt omkring. Du finder også de fleste produkter på nicehair.dk


Produkterne er modtaget til anmeldelse og test. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg finder passende ind i bloggens temaer, og som jeg interesseret mig for. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt eller intet // Boganmeldelse // Simona Ahrnstedt