Ham // Boganmeldelse / Elle Kennedy & Sarina Bowen

Jeg finder dig // Boganmeldelse// Pernilla Ericson

Reklame


Boganmeldelse


Forfatter: Pernilla Ericson

Titel: Jeg finder dig

Forlag: Harper Collins

Serie: Nr. 2 i Erlagruppen. Nr. 1 – Sporene vi efterlader os, kan du læse anmeldelse af her. 

Genre: Krimi

Udgivet: Februar 2018

Antal sider: 346

Læst som: Hårdt indbundet bog, modtaget af forlaget. 


Jeg finder dig, Pernilla Ericson, Pernilla Ericson Jeg finder dig, Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Anmeldereksemplar, Anmeldelse, Boganmeldelse, Bøger, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Edith, Aminah, Bog nr. 2 i serien om Erlagruppen. Den hemmelige gruppe der blev stiftet for at hjælpe politiet i efterforskningen af Grønne Linje mordene. Liv, Rickard og Aminah der blev headhuntet af den pensionerede professor i kriminologi. Man kan godt starte her, men det vil jeg fraråde. Man får godt nok et lille resumé, men jeg synes at man skal gøre sig selv den tjeneste, at få hele historien med. For den 1’er der… den var vild. (Anmeldelse her..)Pernilla Ericson, Sporene vi efterlader os, Anmeldelse af Sporene vi efterlader os, Pernilla Ericson Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Krumme anmelder, Krummes Krummelurer, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Aminah, Edith, Krimi, Anmeldereksemplar, Svensk, Jeg finder digRickard er flygtet ud af landet, og ingen ved hvor han er. I Sverige vil han være i livsfare, efter han gav oplysninger til politiet som kan fælde landets største fusker. Det var ikke let for ham at forlade Sverige – eller ivhertfald ikke let for ham at forlade nogle af dem der stadig bor i Sverige. Liv og Rickard var blevet rigtig glade for hinanden, og det gør ham meget ondt, at han ikke kan holde kontakten med hende. Han har kun et menneske han kalder for familie, én person der har hans telefonnummer – og en dag får han en frygtelig besked, og han bliver nødt til at tage tilbage.

“Medierne havde ikke mistet interessen for politikvinden Liv Kaspi efter den brutale opklaring af sagen med Grønne Linje-mændene et år tidligere, men der var stadig meget, som blev holdt skjult for journalisternes blikke. De vidste ikke noget om, at en pensioneret professer i kriminologi havde iværksat sin egen undersøgelse af en serie bestialske voldtægter langs den grønne tunnelbanelinje. At hun havde ført Liv sammen med det lsende hackertalent Aminah og underverdenens problemknuser Rickard.”

Men er det sikkert? Vil nogle kunne genkende ham? Hvad med Liv, skal han opsøge hende?

Rickard ender selvfølgelig med at tage til Sverige, og her sker der en masse på meget kort tid, som jeg ikke vil røbe 😉 Men ihvertfald bliver Erlagruppen genindkaldt, og skal hjælpe Rickard med at fortælle politiet den korrekte historie – der stadig kan fælde Devic, men lade Rickard gå fri, da det er for farligt at lade ham komme til retssagen.

“Rickard Falke var ingen nybegynder. Rygterne sagde om ham, at der ike fandtes det, han ikke kunne levere, hvis bare der var penge til det, og at hans netværk var kæmpemæssigt.”

En lejemorder skal gøre det af med Rickard. Og han kæmper om sit liv, mere end 1 gang. Men det er hæsblæsende krimi, patroner der flyder frit, mord, kærlighed, venskab og bad-ass cup-skills 😉

“De rundede en stor bygning med sådan et heftigt sving, at dækkene hvinede, og det føltes et kort øjeblik, som om lastbilens ene side lettede fra jorden. Pludselig havde de metalhegnet, som omgav byggepladsen, foran sig, lastbilen krængede, da de ramte en bræddestabel på vejen, og så bragede de lige igennem hegnet, som blev mejet ned under de kraftige hjul. Lastbilen rystede og strittede imod, da de kørte over et ujævnt stykke med græs.” 

Jeg var ikke helt så opslugt af denne her, som jeg var af nr. 1. Især til sidst, er det lidt som om, det hele sker sådan lidt – hov så gør vi lige sådan her, for det er hurtigst og lettest-agtigt. MEN, mega godt plot stadigvæk, og jeg elsker Liv, Rickard, Aminah og Edith. Og jeg er stadig vild med den måde Pernilla skriver på. Men hun mistede mig lidt til sidst. Bog nr. 3 udkommer vidst om ikke så længe, (er udkommet i Sverige) og den skal jeg helt sikkert også læse. Der er desværre kun 4 ud af 5 hjerter til denne. (Jeg hader når det sker – undskyld.. 😉 )Jeg finder dig, Pernilla Ericson, Pernilla Ericson Jeg finder dig, Sporene vi efterlader os, Harper Collins, Harper Collins Nordic, Anmeldereksemplar, Anmeldelse, Boganmeldelse, Bøger, Erlagruppen, Liv Kaspi, Rickard, Edith, Aminah,


Bogen er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke bedt om, ej heller betalt for at skrive dette indlæg. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine blogindlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ham // Boganmeldelse / Elle Kennedy & Sarina Bowen