Jeg finder dig // Boganmeldelse// Pernilla Ericson

Mii Cosmetics


Reklame


For et lille år siden, fik jeg mit første produkt fra Mii. Det var da jeg var til Beautymessen i Fredericia, og jeg igen mødte de søde piger fra Allure Beauty Group.

Året før, havde jeg også mødt dem, og fået produkter med hjem fra Phytomer (Super lækre cremer…) Sidste år fik jeg en virkelig lækker mascara med hjem, som jeg viste på instagram på det tidspunkt. Det var en dobbelt mascara – full focus lash duo – forstået på den måde, at man skulle bruge den ene ende for at få fylde, og den anden for at definere. Og den er fantastisk.

Denne gang har jeg modtaget en ny mascara – som jeg selvfølgelig er blevet fuldstændig forelsket i lige med det samme. Den kan både give fylde og længde, samtidigt med at den definerer. Feature Length Lash Lover hedder den. Mii, Allure Beauty Group, Mii Cosmetic, Mii Feature length Lash Lover, Mascara, Derudover har jeg modtaget 4 lipgloss.Mii Cosmetic, Mii, Luscious Lip Sheen, Lips, Krummes krummelurer, Pamper, Indulge, Relish og Delectable.Mii Cosmetic, Mii, Luscious Lip Sheen, Lips, Krummes krummelurer, Fine og sarte farver. De farver der lige siger – se jeg er her, men det er ikke læberne der kommer med mig 😉 Og alle 4 farver er jeg ret vild med. De fedter en smule på læberne, men det er ikke noget der er helt vanvittigt. Og jeg synes de holder helt ok – en god times tid, hvis jeg både taler (og jeg taler egentlig ret meget..) og drikker kaffe (og det gør jeg faktisk også ret meget.. 😉 ) Jeg har planer om at deltage i Beautymessen igen i år, og håber selvfølgelig at støde på Allure Beauty Group igen 😀


Produkterne er modtaget til anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg skriver om det jeg finder interessant og indenfor bloggens temaer. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg finder dig // Boganmeldelse// Pernilla Ericson