Lupus // Boganmeldelse + bloggermøde // Jens Henrik Jensen

Goodiebox // August 2018


Reklame


Månedens goodiebox var lidt længe om at nå min matrikel i denne omgang. En seriøs fejl var sneget sig ind i deres system, så det pludselig var en andens navn der stod på min. Jeg fik mail om, at jeg hed …. og kunne hente min box. I Holstebro.. Jeg bor i Horsens.

Nå – men skidt pyt, det blev rettet, og jeg fik min box. Og jeg synes faktisk det er helt vildt, men jeg blev ikke spoilet én eneste gang på Instagram denne gang. Det var skønt, at selvom der gik nogle dage extra, så var det stadig en overraskelse for mig. Og virkelig god kommunikation med Goodiebox, der var flere piger der skrev tilbage, og de fulgte op på det hele. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Krummes Krummelurer, Er du blevet interesseret i at modtage en månedlig overraskelse fra Goodiebox? Se her hvordan man gør. Den koster 169 incl. fragt. Og der er typisk 5-7 produkter i den, nogle som prøver, men rigtig mange i fuld størrelse.

Lad os se på August som hedder 4 elements – Jord, vand, ild og luft. De 4 elementer stammer fra vestlig astrologi, og har været kendt siden antikkens Grækenland. Og så siges det, at danne grundstenene for vores personlighed. Hvilken måned er du født i? Eller – faktisk hvilket stjernetegn er du født i – for de går jo ikke månedsvist. Min box tager udgangspunkt i Ild elementet – jeg er født i Løvens tegn. Der er denne gang noget til håret, til fødderne, til ansigtet og glam og gloss til benene.Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Inca Oil, Evolve, Mannakadar, Naobay, Teeez, Lasplash, 4 elementsInca Oil. Filler Mask. Vejl. uds.pris 229 kr. for 300 ml. Her er 50 ml.

En hårmaske der er beriget med Inca olie fra Amazonasregnskoven. Den er kendt som én af de absolut bedste naturlige olier for hår, negle og hud. Den indeholder mere omega 3 fedtsyre end Argan olie. Kommes i nyvasket hår, og lad sidde i 10-15 min.

Evolve Beauty. Satin Leg Gloss. Vejl. uds.pris 85 kr. Full size.

Satin Leg Gloss fra Evolve Beauty, skal du bruge når du trænger til lidt extra glam. Den består af 99% naturlige ingredienser, herunder økologisk Camelia kerne olie og Monoï olie fra Tahiti. Smør produktet på beene og de skinner dagen lang. Flasken skal rystes inden brug. Jeg ved ikke helt hvad den skal gøre godt for.. Men jeg vil da prøve den en dag jeg har bare ben, og se om effekten er bedre end alm. creme.

Naobay. Orange Juice Foot Cream. Vej. uds.pris 120 kr. Full size.

I kender vidst efterhånden min mening om Naobay.. Og det er på en måde lidt synd.. FORDI – produkterne gør jo ikke noget galt, men trælåget kan jeg slet ikke administrere.. Jeg har vidst en fobi mod træ – som jeg skal bruge i det daglige – jeg kunne heller aldrig drømme om at bruge en træske – det er nok lidt som nogle har det med en negl der kører ned af en tavle i skolen i “gamle dage” ..  Nå, men heri er sheasmør, appelsin, Tee Tree Oil og avocadoolie. Den er fyldt med naturlige ingredienser, og absorberes hurigt og dufter af citrus.

Manna Kadar. Blossom Floral Compact blush og highlighter. Vejl. uds.pris128,-

Super fin lille blush og highlighter i én. Nem at have med på tur i tasken. Jeg kommer til at afprøve den lidt her i den nærmeste fremtid. Men den er virkelig smuk at se på, med blomsterillustrationen der adskiller farverne.

Teeez Cosmetics. Object of affection Lip balm. Vejl. uds.pris 125 kr. Full size.

Lille fin læbebalm med spejl i låget. Teeez har efterhånden haft en del produkter med i Goodiebox, og jeg synes helt generelt de har nogle ret lækre produkter. Læberne får et lille skær af farve, uden at give følelsen af læbestift. Smuk indpakning også.

Lasplash. Hydro Liquid Shadow. Vejl. uds.pris 99 kr.

Farve og glød på tube – det ligner faktisk mere en lipgloss i indpakningen. Men den er nem at have med, hvis man lige trænger et touch up. Man kan bruge børsten, bruge fingrene eller en beautyblender hvis det er det man foretrækker. Smuk varm bronzefarve – min hedder Lavish. Jeg synes den klistrer en smule på øjnene, men det går hurtigt væk (altså den klistrede følelse..). Den er virkelig smuk helt alene på øjnene uden at blande med andre skygger. Det jeg synes er virkelig skønt er, at man kan putte den på øjnene efter mascara, hvis man alligevel synes der skulle lidt på, men havde glemt det. Den drysser ikke som alm. skygger gør. Goodiebox, Goodieboxdk, Goodiebox Danmark, Inca Oil, Evolve, Mannakadar, Naobay, Teeez, Lasplash, 4 elementsAlt i alt en ret skøn box, spørger du mig. Der er lidt for enhver smag, og selvom jeg måske ikke kommer til at bruge leg gloss og naobay, så er de andre produkter lige i min ånd.

Har du modtaget boxen? Eller er du stadig ikke medlem? Så kan du tjekke ud hvordan man gør lige her.  


Goodiebox er modtageet til test/anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for, ej heller bedt om at skrive dette indlæg. Jeg skriver om det jeg finder passende ind i bloggens temaer, og som interesserer mig. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lupus // Boganmeldelse + bloggermøde // Jens Henrik Jensen