Depend Cosmetic // Minilakker - Autumn 2018 // Whoever Whatever

Essence // Efterår 2018


Reklame/gave


Wow – For nogle uger siden (okay en del…uger – undskyld – går og gemmer mig.. ) fik jeg en pakke ind ad døren, som jeg ikke havde forventet. Nogle pakker ved jeg jo kommer, og så er der dem der overrasker. De er skønne.

Essence er jo det her mærke som kan købes i bl.a. Føtex og Bilka, og som jeg mener de allerfleste har råd til at være med på. Men selvom det er gode priser, er det altså også kvalitet! Jeg har endnu ikke prøvet nogle produkter fra Essence der ikke er virkelig god kvalitet.

I denne omgang er der nogle paletter som næsten væltede mig bagover af skønhed. Både en highlighter palette og en eye and face palette. Den første her… er til øjnene, og så er der en highlighter ude i siden – jeg bruger dem alle som øjenskygger, og jeg har efterhånden brugt dem en del gange. De er skønne og holdbare. Essence, Too glam to give a damn, Eye and face palette, essence,Highlighter paletten hedder Go for the glow <3 Og se nu bare på indpakningen lidt.. Jeg har prøvet alle 3 farver, men er nok mest vild med den lyse og den guld. Den lyserøde bliver for rød til mig – men til gengæld kan jeg så bruge den som øjenskygge. Det er perfekt. Virkelig lækker og meget smuk palette. Go for the glow, Highlighter, Highlighter palette, Palette, Essence, En single øjenskygge i smuk sølv – meltet chrome i farven – Steel the  look. Smuk udformet som en blomst – den er så silkeblød at røre ved, at det nærmest er mums.. 😉 Øjenskygge, Steel the look, Melted Chrome, Essence, En mega lækker mascara – de koster omkring 20 kr, og jeg har endnu ikke prøvet en, der skuffede mig, og det gør denne helt bestemt heller ikke! Har en stor børste, og er god til at fange de helt små vipper. Jeg synes at den både forlænger og giver fylde. Jeg har ikke oplevet at den hverken klumper eller drysser. Essence, Mascara, I need A Miracle, I need a miracle mascara, En primer, en foundation og en virkelig dækkende concealer. Den kan dække ALT, vil jeg vove at påstå, måske en tand for lys til mig – men med pudder ovenpå går det faktisk helt ok – den er i farven 10 – Light Ivory. Foundationen er en anelse for lys til mig – farven hedder 30 #Funny Ivory, den er vandtæt, og det er muligt at bygge den op. Det synes jeg lyder ret lovende. Og hvis den er lige så dækkende som concealeren, er det helt vildt.

Primeren er mattifying og minimerer porer. Den indeholder black Clay, som er medvirkende til at give den matte effekt. Og primer er jo med til at få din foundation til at ligge pænt hele dagen. Den virker udglattende på huden, og denne her minimerer samtidigt porerne, hvilket jeg synes er så fedt. Instaperfect, Liquid makeup, Strong matt effect, Essence, Foundation, Primer Mattifying + pore minimizing, Concealer CamouflageEt par neglelakker, som I ved jeg ofte køber i Bilka – de koster omkring 13 !! kroner. Den lyserøde med glimmer er en peel off neglelak – så den skulle være nem at fjerne igen – du piller den simpelthen bare af. Razzle Dazzle hedder den. Cosmic Lights er en holografisk sølvlak – super smuk, i farven Welcome to the universe. All eyes on me, Chrome powder, Melted chrome, Essence, Glitter on, glitter of, peel off nail polish, - Razzle Dazzle, Cosmic Lights, , 01 Welcome to the universeChrome Powder i farven 02 All eyes on me, og en tilhørende topcoat – det har jeg endnu ikke fået afprøvet, men det er vidst det næste på listen.

En super lækker cremet og smuk læbestift – Velvet Matte i farven 08 – Unredsistible – hindbærrød . Essence, Unredisistible, Velvet Matte læbestift

Og en lækker og holdbar insta care lipstick. Den sidder godt på læberne og er ikke udtørrende – der er 20% Shea butter oil i. I en brunlig nude – lige på den gode side af nude 😉 Essence, Insta Care Lipstick, Daily Maybe

Hvad tænker du ? Skal du lige et smut i Bilka eller Føtex, og se om der er nogle ting der frister? Lad mig endelig høre – jeg elsker når I kommer med tilbagemeldinger, at I har købt noget af det jeg har anbefalet <3 Tak for Jer.


Produkterne er modtaget i gave. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg blogger om det jeg finder interessant og passende ind i bloggens temaer. 

2 kommentarer

 • Essence er virkelig et godt mærke faktisk, jeg brugte det en del, da jeg var yngre 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Krummes Krummelurer

   Ja, de laver noget helt fantastisk og jeg elsker at alle kan være med på prisen. Uden at de går på kompromis med kvaliteten.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend Cosmetic // Minilakker - Autumn 2018 // Whoever Whatever