Under stjernerne // Boganmeldelse // Anna Todd

Phytomer

Reklame.Phytomer, Citylife, Gentle Body scrub, Créme 30, Ultra-cleansing Flash Peel, Peeling, Kender du Phytomer? Hvis ikke, er her lige en “kort” tekst – jeg har ikke skrevet det om, og du kan læse det samme på Phytomer/Allure Beauty group’s egen side.

(Tekst taget fra Phytomer/Allure Beauty Group’s egen side)

Phytomer skabes på eget laboratorie i St. Malo, i Frankrig, af et team af hudbiologi-eksperter. Her udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske mens den miljømæssige påvirkning reduceres. Phytomers produkter er sensoriske, let optagelige og resultatorienterede. Så kan du både opnå resultat med din hudpleje og nyde de lækre formler. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Som de eneste i verden mestrer Phytomers internationale forskerteam den forunderlige marine bioteknologi.

Det betyder for dig at produkterne indeholde helt unikke ingredienser, der produceres uden at belaste miljøet og med en enestående effekt.

Takket være deres ikke-forurenende kemi, producerer mikroorganismerne selv ingredienser uden tilsætning af syntetiske produkter. Phytomer gør alt hvad de kan I deres produktion for at skåne naturen og undgå miljøbelastninger.

Det gør de bl.a. ved at rense deres spildevand i rensende haver. Alger dyrkes i laboratoriet, både for at undgå at overhøste, men også for at de alger og planter der anvendes er dyrket under de mest optimale forhold. De giver nemlig en bedre kvalitet af ingredienser og udelader forurenende partikler.

Jeg har prøvet produkter fra Phytomer før, og jeg er igen lige så begejstret. Denne gang har jeg modtaget 3 produkter. Alle de Phytomer produkter jeg har prøvet, har en skøn og frisk duft – og hvis du kender mig, ved du, at lige præcis dufte, har en af de største betydninger for mig.

Citylife – Ultra-Cleansing, renser og stimulerer huden. Huden får mere fugt, tegn på træthed forsvinder, den reducerer mørke pletter, og huden bliver mere glat.

Effektiv rens og peeling. Har den skønneste skum der, med effektive enzymer, fjerner døde hudceller og algeekstrakt der opløser tilstoppede pore. Den indeholder også mineraltilskud, der forbedrer hudens genopbygning og giver ny energi til huden.
Rens huden som du plejer. Tryk 2 pump i hænderne og massér blidt skummet ind i ansigtet (ikke for tæt på øjnene). Massér i ca. 30 sekunder, og rens af med vand (Brug evt. en vaskeklud, det synes jeg, gør det lettere), Og brug herefter din sædvanlige rutine mht. serum, creme osv. Kan bruges både morgen og aften, men tænk på huden, og hvad den plejer at kunne tåle, det er en peeling. Men en vanvittig lækker én af slagsen. Jeg er fan..

279,- for 125 ml. Phytomer, Citylife, Ultra-Cleansing Flash Peel, PeelingGentle Body Scrub, fjerner døde hudceller, genfugter huden og gør huden glat igen. Hvis du har lidt tan, kan den tage lidt af farven, men husk på, at solen herefter vil give dig en pænere glød, når alt det “grå” og kedelige er væk. (Og ellers kig lidt på Kissed by Mii produkterne 😉 Det er lidt “hygge” tan <3 )

Det er en skøn peeling med en frisk duft. Den indeholder peelende korn fra silica og oligomer og plejende salicornia.
Det er en fin cremeskum, der, når den masseres på, bliver til en let olie, der trænger ind og plejer og binder fugt i huden.
Den kan både bruges i badet, hvor du bare skyller den af bagefter, eller den kan bruges på tør hud. Så skal du bare frottere huden bagefter. Jeg har kun prøvet den i badet, men en virkelig skøn følelse, både mens jeg bruger den, og ikke mindst bagefter.

Vejl. udsalgspris kr. 309,- for 125 ml.Phytomer, Body Scrub, Scrub, Gentle Body Scrub, Early Wrinkle Plumping Solution Cream PHYTOMER har faktisk påvist, at mentalt stress påvirker din hud… Og med min stress, er det jo lige en creme til mig.. – Kortisol-niveauet i huden stiger ved stress, faktisk så meget at din hud ældes hurtigere. Créme 30, øger fugtniveauet, forbedrer fastheden og reducerer rynker, (Ja tak..) ved hjælp af Rodhella, som er rød mikroalge, Jania, der er rød koral, og som er dyrket i Phytomers laboratorier, og oligomer, der er Phytomers ikoniske havvandskoncentrat. Virkelig skøn og behagelig frisk duft. Og den er lige så lækker som den creme jeg har haft før fra Phytomer. Jeg er vild med den, og det er den jeg vælger både morgen og aften lige for tiden – med et enkelt pump af min serum fra Ole H, eller fra Yves Rocher oveni.

Vejl. Pris 389,- for 50 ml.Phytomer, Créme 30, Early wrinkle plumping solution Cream, Kender du PHYTOMER? Det kan kun købes hos faglærte, så du må ind hos din nærmeste kosmetolog, hvis du vil erhverve dig produkterne. Men du vil ikke fortryde. Få oplyst nærmeste forhandler på Tlf.: 31 23 44 83.

Produkterne er modtaget til test og anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder interessant og passende ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under stjernerne // Boganmeldelse // Anna Todd