SKAM Bøker // Julie Andem's manus //

Rexona

Reklame

Det er faktisk mange år siden, jeg sidst har brugt Rexona, men hvem kender ikke til dem? Eller det motto, som jeg stadig hører ret ofte:

Der er altid plads til én til, der bruger Rexona“. 😉

Derfor sagde jeg heller ikke nej, da jeg blev tilbudt at teste lidt produkter for dem. RexonaJeg kan jo ikke nå at teste og afprøve dem alle på kort tid, så jeg har delt lidt ud til familien. Der er en der dyrker virkelig meget sport – og så er der hans far – som egentlig også både cykler og styrketræner. Og jeg har selv taget en af dem i brug også. Indtil videre, har de både kunnet holde til en dag på job, og en efterfølgende træning. Så jeg har intet at udsætte på dem indtil nu ihverfald. Den lyserøde er Dry & Fresh, og dufter super dejligt og feminint. Det er den jeg selv har sat gang i.

Den grønne er med Aloe Vera og er cool & Calming.

Den lysegrønne er Stress control, som den unge mand i huset har taget i brug i deo spray.

Rexona Maximum Protection er dobbelt så effektiv som en almindelig antiperspirant, men kan fint bruges dagligt.RexonaMen de bliver testet over det næste stykke tid, og så kommer jeg med en opdatering, når vi har prøvet dem i længere tid.

Jeg har brugt deospray og stick skiftevis. Jeg mærker ingen forskel. Dog synes jeg at deospray er lidt svær at trykke ned – den er lidt hård. Hvis man har svage fingre, vil man ikke kunne bruge den.

De er alle sammen 48-timers, og dem jeg har prøvet holder altså både til arbejde og træning. Men hvis man træner hver dag, når de jo aldrig op på de 48 timer 😉 (Hvis man altså antager, at man går i bad efter træning..)

Og så er jeg også spændt på at høre drengene, om hvad de synes, når de har brugt dem lidt.

Og så er der jo forskel på hvad man er til? Er du f.eks. mest til spray eller stick? Jeg har i flere år været mest til stick/ roll-on – som ikke dufter af noget – så kan jeg selv putte en parfume på som dufter. Spray brugte jeg i mange år før det, men jeg gik fra det igen. Synes det gjorde noget så nuller-naller når jeg havde barberet mig under armene, og så komme spray på. Det går trods alt lidt bedre med roll-on.

Et minus jeg har ved de her. Når jeg har brug roll-on, og vil sætte låget på igen, sætter dig sig noget creme i kanterne, der så stikker uden for. Det er jeg ikke så vild med.. Det er ikke kun på disse det sker, det har jeg oplevet på flere andre også. Og det fjernes jo nemt – men kender I det – det irriterer mig bare.. 😉 RexonaDer er jo stor forskel på hvor meget folk sveder, tjek evt. linket her, og se hvad du kan gøre hvis du sveder meget, og læs også om forskellige former for sved. For sved er ikke bare sved.. vidste du det? Der er stor forskel på sved fra træning, til stress-sved. Og om det kun er fødderne du sveder, ansigtet (som mig..) eller på hele kroppen.

Min værste fjende – er at jeg sveder i ansigtet (og der bruger jeg jo ikke deo..) især i angstfyldte situationer, eller i situationer jeg ikke er tryg i, eller ikke har prøvet før.

Tip! Går du i kjoler om sommeren? Har du prøvet at det svider ganske ubehageligt, når benene gnider sig op af hinanden, og du bliver rød og hudløs? Vidste du … at du kan smøre noget antiperspirant på stedet, og så får du ikke de grimme gnidemærker? Istedet for at bruge cykelshorts under kjolen, og få det endnu varmere. Det virker!.

 

Produkterne er modtaget til anmeldelse. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og har ingen økonomisk interese i mine indlæg. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAM Bøker // Julie Andem's manus //