SOLO // Boganmeldelse // Jesper Stein

I’m a woman – what’s your superpower? Goodiebox // Oktober 2018

Reklame

Nå – men det har ladet vente på sig herinde på bloggen – men jeg har delt på Instagram – har I kigget med der? Der deler jeg ofte lidt mere, og lidt før det ender her. Jeg har haft en del at se til, så derfor får I først indlægget nu. Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark,

Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox DanmarkOktober måned var Girlboss – alle produkterne er fra kvinder der har startet egen virksomhed. Sådan! Siger jeg bare. Who runs the world? Girls. Seje kvinder. Kvinder der kan selv.

Pudderdåserne Alt i Én Creme. Vejl. uds. pris 65 kr. Full Size.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Pudderdåserne, Pudderdåserne Alt i en creme, Jeg har prøvet flere produkter fra Pudderdåserne efterhånden – make-up fjerner, T-Zone Peeling, Fodcreme og Alt i én salve – den sidste – salven – er min lifesaver – jeg bruger den til læberne hver eneste aften inden jeg går i seng. Og flere gange i løbet af dagen, når jeg husker at have den med i tasken. Derudover er den også god til små rifter, neglebånd, og alt andet der trænger til en smule kærlighed (Jeg burde egentlig bare købe et par stykker mere, så jeg har både hjemme og i tasken..). Alt i én Cremen er en creme du kan bruge til ansigt og krop – og den er super lækker. Pudderdåsernes produkter luger ikke – og dufter ikke. De er helt neutrale i duften, og selvom jeg er særlig sensitiv overfor dufte, går det altså helt fint med deres – så kæmpe anbefaling herfra – helt generelt <3

Rodial – Dragons Blood Sculpting Gel. Vejl. uds.pris 765 for 50 ml. Her er 15 ml.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Rodial,  En booster der booster (sjovt nok..) hudens volumen og fylde, samtidigt med at den også beskytter mod miljøskader. Kan bruges både morgen og aften på nyrenset hud.

Masque Me Up – Foot Mask Socks. Vejl. uds.pris 49 kr. Full size.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark,Fodmasker er ligeså lækre som masker til ansigtet – og disse masker kommer fra samme kvinde som Miqura maskerne som jeg efterhånden har prøvet et par gange.

Ilse Jacobsen – Sea Buckethorn Eye Cream. Vejl. uds.pris. 195 kr. Full size.Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark, Ilse Jacobsen, Ilse Jacobsen er nok mest kendt for sine gummistøvler. Men hun laver også en masse lækkerier til huden. Den er god til hævede øjne og til at regulere hudens fugtbalance. Dejlig kølende creme, der er skøn – også selvom øjnene ikke er hævede 😉

Tromborg – Nail polish. Vejl. uds.pris 140 kr. Goodiebox, Goodiebox.dk, Goodiebox Danmark,Min lak er laksefarvet og hedder Baubo – der var 3 forskellige at finde i boxene – så det er ikke sikkert at du har fået den samme. Jeg har ikke prøvet den endnu – men jeg er ret sikker på, at farven ikke helt passer til min hudtone. Men det er altid rart med lakker når man er glad for det.

En helt ok box denne gang. Ikke umiddelbart lige min stil det hele, men jeg synes ideén med at det er GIRLPWR – er helt fantastisk. Lad os hylde de seje og stærke kvinder der kan selv.

Er du blevet inspireret til at modtage en månedlig box? Så tjek deres side ud – Goodiebox.dk – og se hvordan du tilmelder dig – du kan klikke på søgefunktionen på bloggen, og se de tidligere boxe. Den koster 169,- om måneden. 

Boxen er modtaget med henblik på anmeldelse. Det er altid min helt uforbeholdne mening du får. Jeg bliver ikke betalt for at skrive dette indlæg, og jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Jeg skriver om det jeg har lyst til, og som jeg finder passende ind i bloggens temaer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLO // Boganmeldelse // Jesper Stein