Mørket Kalder // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld

SOLO Bloggertour med Stein og Steen.

Jesper Stein, Axel Steen, Politikens Forlag, SOLO, Solo Bloggertour, Bloggertour, SOLO med Stein og Steen,

Jesper Stein, Axel Steen, Politikens Forlag, SOLO, Solo Bloggertour, Bloggertour, SOLO med Stein og Steen, Jes.. Så blev det Maria’s og min tur til at have en dag dedikeret til Jesper Stein og Axel Steen. Politikens Forlag har fra d. 12. til d. 25. november en Bloggertour i gang. 14 bloggere har hver sin dag, til at fortælle noget om Jesper Stein, Axel Steen, eller SOLO. Vi bestemmer selv vinklen, og det har været rigtig sjovt at være med til. Og hyggeligt, at der har været så meget forskelligt. Vi har ikke koordineret, så det er helt fantastisk at der har været så mange sjove ting.

Maria og jeg har en sjov historie omkring Stein, som nogle af Jer måske har hørt før? Ihvertfald har vi filmet det til Jer, så I kan få det med. Og måske.. skulle man ha været der for at kunne se det sjove i det? Vi kan ihvertfald stadig grine af det (Vi kan i det hele taget grine af det meste.. ) – så derfor vil vi gerne dele 😉 Og måske også derfor – er vi blevet en duo. Maria og jeg. Ihvertfald hænger vi tit sammen når det handler om bøger. Og det er faktisk helt ok.

Se videoen her på fb. Krummes Krummelurer, Krummeskrummelurer.dk, We are so good together, Til de af Jer, der ikke kender Maria – kommer der her en lille introduktion. Maria har jeg egentlig kendt siden vi var børn, da hendes mor og min mor har arbejdet sammen. Men vi så ikke hinanden imens vi var teenagere. Og så ved jeg ikke… lige pludselig var vi bare en duo.. Og det er takket være hende at jeg har fået foden indenfor hos mange af de forlag jeg har samarbejde med i dag. TAK Maria <3 Maria er bog- og kulturanmelder hos Horsens Posten Weekend og anmelder hver uge bøger, og oplevelser i den lokale avis.

Jeg har selvfølgelig anmeldt Jesper Steins nye bog SOLO – du kan finde anmeldelsen her. 

Tjek ind forbi Maria’s og min instagram – og se hvordan DU vinder et signeret eksemplar af SOLO. Udover at vi har filmet vores lille historie (Synes du den var sjov? – Lad os det endelig vide…), har vi fået nogle til at sende ham en lille hilsen. Jeg ville gerne have delt videoen med Jer her… Men det kan ikke lade sig gøre.. Så du må altså en tur ind forbi facebook for at lure. Og en lille smule  på instagram – og det er både på min – krummeskrummelurer og Marias – Mariabruunfanoe. 

Siden vi mødte Jesper den dag i Kongens Have, har vi haft en joke kørende.. Faktisk så kan vi ikke møde ham, uden at han lige kommer med en kommentar om det der med at finde vej.. Og da vi f.eks. så ham på Krimimessen i Horsens i 2018 – (½ års tid efter Kongens Have), råbte han: “PIGER!! – Det her – dét er Horsens”. (Og det er jo kun sjovt, fordi vi begge er fra Horsens..) Og ligesådan til Bogforum i år, sagde han at jeg bare skulle ringe næste gang jeg var i København. Og det kan, som sagt, godt være, at det er sjovest for os som var der. Men ihvertfald er det sjovt. 😉Har du læst Jesper Steins bøger om Axel Steen? Hvis ikke du har, er her min varmeste anbefaling. Og det er ikke fordi jeg kender ham personligt.. For jeg mødte ham jo først efter PAPA, og jeg havde læst de foregående krimier da de udkom.

Tak til Politikens Forlag og Jesper Stein for muligheden for at være med til dette. Tak til Maria, for god ro og orden (as usual 😉 ) og sparring.

Dette indlæg er ikke sponsoreret, og jeg tjener ingen penge på det. Jeg har lavet indlægget fordi jeg havde lyst, og fordi jeg synes det er sjovt. Jeg har ingen økonomisk interesse i at blogge. Bogen – SOLO – var modtaget fra Politikens Forlag. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørket Kalder // Boganmeldelse // Michael Katz Krefeld